AaB TV: Børsting håber på stor opbakning i Viborg

16. marts 2017 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

AaB møder søndag eftermiddag Viborg F.F. i sidste grundspilskamp i Alka Superligaen. Der skal en sejr til, hvis Hele Nordjyllands Hold skal gøre sig gode forhåbninger om en plads i top seks. 

AaB skal derfor have god støtte fra lægterne, så AaB og Spar Nord har inviteret 2.000 AaB-fans gratis til fodbold i Viborg. 

Spar Nord og AaB inviterer AaB-fans gratis til fodbold i Viborg

15. marts 2017 kl. 13:50 af Brian Andersen

Rigtig mange AaB-fans har allerede vist stor interesse for den vigtige kamp, og for at sikre den bedst mulige opbakning til cheftræner Morten Wieghorsts mandskab vil AaB i samarbejde med klubbens hovedsponsor Spar Nord således invitere op til 2.000 AaB-fans gratis til fodbold i Viborg.

Viborg F.F. har vist stor gæstfrihed og værtskab ved at stille hele Nordtribunen til rådighed for de medrejsende AaB-fans, således kapaciteten øges til 2.000 i det fulde udebaneafsnit.

Billetterne fordeles efter først til mølle princippet uden for udebaneafsnittet i Viborg (én billet pr. person), hvor repræsentanter fra AaB ved indgangen vil uddele billet fra kl. 15.30.


AaB-fans, der rejser med AaB Support Club (tilmeldingsfrist 16/3 kl. 20.00), vil dog være sikret plads og modtage billet i bussen forud for ankomsten.

Hvis du allerede har købt billet til udebaneafsnittet i Viborg gælder denne stadig til kampen, men samtidig kompenserer AaB med en fribillet til en valgfri kamp i foråret 2017 på Aalborg Portland Park. For at modtage din fribillet/rabatkode skal du sende din ordrebekræftelse samt billet til aab@aab-as.dk og skrive ”Refundering: AaB–Viborg F.F.” i emnefeltet, inden fredag 24/3. Vær dog opmærksom på at der først vil blive genereret rabatkoder, når kampprogrammet er endeligt fastlagt, hvorefter disse vil blive udsendt.

Opgøret på søndag mod Viborg F.F. sættes i gang kl. 17.00, og AaB og Spar Nord opfordrer alle til at møde op i god tid.

Tags på denne nyhed

Ny udgave af aabsport.dk

15. marts 2017 kl. 09:01

Som du måske kan se på disse sider, har AaB’s officielle hjemmeside fået nyt udseende.

Den nye udgave af aabsport.dk er et led i AaB’s digitaliseringsstrategi, og siden er lanceret med et mobilvenligt design for øje, der sikrer den bedste oplevelse, uanset om du vælger at læse med fra din smartphone, tablet eller PC.

Samtidig er siden også mere visuelt orienteret end tidligere, mens den nye menustruktur gerne skal hjælpe dig med at finde det, du leder efter endnu lettere og hurtigere.

AaB TV er nu integreret direkte i hjemmesiden, hvor man også kan finde mere data og statistik på AaB’s kampe i Alka Superligaen, ligesom vi med tiden vil tilstræbe at levere endnu mere information om Hele Nordjyllands Hold til dig som AaB-tilhænger.

Både fans af AaB og medlemmer fra AaB’s spillertrup har leveret vigtige input til den nye hjemmeside, der er udviklet i tæt samarbejde med det aalborgensiske modern marketingbureau KONXION.

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse med den nye hjemmeside, og har du ros, ris eller blot feedback, så glæder vi os til at høre om din oplevelse.

 

AaB TV: Offentliggørelse af Tyren

14. marts 2017 kl. 15:24 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Sylvestr og Bytyqi udtaget til landshold

14. marts 2017 kl. 14:24 af Rasmus Estrup

Alka Superligaens bedste spiller i februar, Jakub Sylvestr, er blevet udtaget til Slovakiets landshold i den kommende landsholdssamling.

Slovakiet spiller 26. marts VM-kvalifikationskamp på udebane mod Malta. Sylvestr har hidtil spillet 6 A-landskampe for Slovakiet, der ligger på tredjepladsen i Gruppe F.

En anden AaB-spiller der også er udtaget til landsholdssamling er Bardhec Bytyqi, der er indkaldt til Albaniens U/21-landshold.

Han får mulighed for at komme i kamp i to omgange, da Albaniens U/21-landshold spiller testkampe mod Moldova både den 25. og 27. marts

Tags på denne nyhed