AaB med forventet stort overskud i første kvartal

9. maj 2017 kl. 14:30 af Brian Andersen

I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse af periodemeddelelser aflægger Aalborg Boldspilklub A/S periodemeddelelse for 1. januar – 31. marts 2017.

Egenkapital udgør pr. 31. marts 2017 125,7 mio. kr., og beholdningen af omsættelige obligationer samt likvider udgør 100 mio. kr.

AaB fastholder forventningerne for 2017 om et overskud før skat i niveauet 25 mio. kr. Heri er indregnet investeringer i spillertruppen i det kommende transfervindue i sommeren 2017 og yderligere strategiske investeringer i den kommercielle udvikling af klubben.

- Resultatet er naturligvis meget tilfredsstillende, og vi har en klar målsætning om hele tiden at skabe forbedringer både på fodboldbanen og udenfor, siger AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Billetsalg til AaB-Randers FC i gang

9. maj 2017 kl. 11:16

Salget af billetter til fredagens vigtige Europa playoff-kamp mod Randers FC på Aalborg Portland Park er nu i gang.

Kampen afvikles kl. 20.00 og billetter køber du via linket herunder med det samme.

Har du sæsonkort eller halvsæsonkort er adgang til kampen inkluderet og du skal blot møde op til kampen som normalt.

Favørpris på billetter til returkamp

Ønsker man at støtte AaB i returkampen i playoff-opgøret, der spilles i Randers onsdag 17. maj kl. 18.00, så er prisen på billetter her blot 50 kroner for voksne og 20 kroner for børn.

Billetter til kampen i Randers kan købes via linket herunder.

AaB møder Randers FC fredag aften

8. maj 2017 kl. 21:27 af Brian Andersen

Den samlede vinder af de to opgør går videre i jagten på en europæisk billet, mens sæsonen er slut for taberen.

Returkampen i Randers afvikles onsdag den 17. maj kl. 18.00.

AaB-reserverne storsejrede mod Vejle

8. maj 2017 kl. 16:27

Kampen var således ikke 10 minutter gammel, da Edison Flores bragte AaB i front direkte på frispark. Den føring blev kort efter fordoblet, da Markus Holgersson kunne bringe AaB på 2-0.

Vejle svarede dog nærmest omgående igen, da et straffespark blev omsat til 2-1 reducering.

Men AaB’erne var ikke færdige med målscoringen i første halvleg, og inden den halve time var rundet havde U/19-liga angriberen Marco Ramkilde scoret yderligere to mål for AaB til stillingen 4-1, hvilket også var facit ved pausen.

I anden halvleg fortsatte målscoringen, og en tredje U/19-liga spiller, Anders Harpøth, kunne bringe AaB på 5-1.

Der var således tale om decideret klasseforskel i opgøret, hvilket blev understreget, da Marco Ramkilde scorede yderligere to mål til slutstillingen 7-1 til AaB.

- Det var en god opfølgning på den seneste reserveholdssejr på 4-1 sejr over Lyngby. Vi er selv stærke i dag, og giver ikke meget væk i defensiven. Hele holdet leverede en disciplineret indsats med gode bolderobringer og direkte spil, og så vi havde flere strenge at spille på end Vejle-mandskabet med både god fart i front og hovedstødsstyrke på dødbolde, udtaler assistenttræner Jacob Friis efter dagens sejr.

Dermed slutter AaB på12 point for syv kampe i Reserveligaen og indtager foreløbig førstepladsen, hvor flere af de øvrige hold dog endnu mangler at spille både en og to kampe.