Blåbjerg og Børsting sejrede på svensk grund

10. juni 2017 kl. 16:05 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg og den tidligere AaB’er og nuværende Grasshoppers-spiller Lucas Andersen var med fra første minut i dagens dyst i Helsingborg, hvor Danmark via scoringer af Rasmus Nissen og Mikkel Duelund sejrede 2-0 mod de svenske værter.

Frederik Børsting blev indskiftet efter 62 minutter og var i flere situationer nærgående for danskerne, der om otte dage møder Italien ved det første opgør ved slutrunden i Polen.

Ashley Tootle tilbage som fysisk træner i AaB

9. juni 2017 kl. 10:07 af Brian Andersen

Ashley Tootle har i perioden 2000-2015 bestredet rollen som fysisk træner i AaB, men aldrig tidligere i en fuldtidsstilling.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi er glade for, at Ashley har sagt ja til at vende tilbage til AaB, hvor han jo har været en del af blandt andet to danske mesterskaber og masser af europæiske kampe.

- Det er vigtigt for os, at vi kan fortsætte med at forstærke vores professionalisme inden for det fysiske felt, hvor blandt andet objektive data som link til den daglige fodboldtræning er et vigtigt parameter, siger Allan Gaarde.

- Udover sit indgående kendskab til AaB er Ashley Tootle veluddannet inden for området, ligesom han også har opnået stor erfaring gennem sit virke i andre eliteklubber.

- Siden 2013 har Ashley ligeledes fungeret som DBU-instruktør, og vi kender Ashley som en dygtig, dedikeret og meget vellidt person, der gerne indgår i et tillidsfuldt samarbejde med spillerne og den øvrige stab, men som også kan sætte en retning inden for sit ansvarsområde. Endelig bidrager Ashley med både energi og godt humør, og det er dejligt så at sige at have ham tilbage i folden, slutter Allan Gaarde.  

Samtidig med Ashley Tootles tiltræden tager AaB afsked med Scott Miller, der kom til klubben som fysisk træner i december 2016.

Ashley Tootle og den øvrige trænerstab begynder forberedelserne til den nye sæson mandag den 19. juni.

Tags på denne nyhed

Flores og Peru slog Paraguay

9. juni 2017 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Edison Flores startede inde i Perus hjemmesejr over Paraguay natten til fredag. AaB-spilleren startede inde på venstre kant, og han spillede 83 minutter af testkampen, før han blev udskiftet. 

Dermed var han fortsat på banen, da Paolo Guerrero scorede sejrsmålet til 1-0 på et fremragende frispark. 

Testkampen var Edison Flores' 18. A-landskamp for Peru. Han har mulighed for at optræde for 19. gang, når Peru natten til tirsdag møder Jamaica i endnu en testkamp. 

Tags på denne nyhed

Wessam Abou Ali startede inde i landsholdsnederlag

9. juni 2017 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Normalt driver han gæk med forsvarsspillerne i U/19-ligaen, men i øjeblikket er Wessam Abou Ali med U/18-landsholdstruppen, som torsdag aften tabte 1-0 til Grækenland i Slagelse. 

Wessam Abou Ali startede inde i opgøret på den offensive midtbane. I løbet af anden halvleg blev AaB-spilleren udskiftet. På daværende tidspunkt var stillingen allerede 1-0 til de gæstende grækere, der scorede kampens eneste mål efter 32 minutter. 

Lukas Klitten, der spiller på AaB's U/17-ligahold og normalt optræder for U/17-landsholdet, var også udtaget til kampen mod Grækenland, men det unge AaB-talent har fortsat sin debut på U/18-landsholdet til gode. 

U/18-landsholdet får mulighed for at revanchere nederlaget allerede på søndag, hvor Grækenland atter er modstander. Søndagens opgør spilles i Herfølge. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Spar Nord Fonden støtter Hele Nordjyllands Håndsrækning

8. juni 2017 kl. 13:00 af Rasmus Estrup