Afsked med Sylvestr og Williams

8. december 2017 kl. 10:51 af Brian Andersen

28-årige Jakub Sylvestr skiftede i slutningen af januar 2017 til AaB fra tyske 1. FC Nürnberg, og den slovakiske angriber begyndte sin karriere i det nordjyske med brask og bram med fire scoringer i sine første to kampe.

Sidenhen havde Jakub Sylvestr svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid på holdet, og inden årets sidste udfordring på søndag på Aalborg Portland Park mod FC København er Jakub Sylvestr noteret for 26 officielle kampe og fem mål for AaB.

I august blev new zealandske Tamati Williams, der senest havde optrådt i Holland hos RKC Waalwijk, hentet til som gardering for Jacob Rinne, da Michael Lansing var løbet ind i en langvarig rygskade, der dog nu synes, at være i bedring.

33-årige Tamati Williams har endnu ikke fået spilletid for AaB’s bedste mandskab.

- Vi vil gerne takke både Jakub og ”Tama” for deres indsats for AaB, hvor de udover deres fodboldmæssige egenskaber har bidraget fint til fællesskabet, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- I begge tilfælde er vi enige om, at samarbejdet skal ophøre, og vi ønsker Jakub og ”Tama” held og lykke i deres fortsatte karriere, lyder det fra Allan Gaarde.   

Med afgangen af Jakub Sylvestr og Tamati Williams består AaB’s Superligatrup af 25 spillere, hvoraf 15 mand har spillet ungdomsfodbold i klubben.

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC København

8. december 2017 kl. 08:00 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Scorede Børsting eller Blåbjerg månedens mål i november?

7. december 2017 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Deltag i afstemningen via linket nedenfor, så deltager du samtidig i lodtrækningen om et halvsæsonkort til forårets AaB-hjemmekampe på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

Se målene fra gårsdagens pokalsejr

7. december 2017 kl. 13:35 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Pokalkvartfinale ude mod FC Fredericia

6. december 2017 kl. 20:33 af Rasmus Estrup

Umiddelbart efter pokalsejren over FC Helsingør blev der trukket lod til næste runde af DBU Pokalen, og AaB spiller pokalkvartfinalen på udebane mod FC Fredericia fra 1. division. Kampen forventes at blive spillet mellem 3. april og 5. april. 

I de øvrige kvartfinaler møder Hobro I.K. hjemme FC Midtjylland. Vinderen af ottendedelsfinalen mellem FC København og Brøndby I.F. gæster SønderjyskE. Endelig skal Randers FC spille på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed
'