Viktor Ahlmann udlejes til Jammerbugt FC

1. februar 2016 kl. 22:55

Viktor Ahlmann var i efteråret udlejet til Vendsyssel F.F., og det næste halve år skal den 21-årige spiller udvikle sig og bidrage hos Jammerbugt FC i 2. division.

VK1AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Nøjagtigt som vi tidligere i dag meldte ud i forbindelse med udlejningen af Nicklas Helenius til SC Paderborn, så gælder det tilsvarende for Viktor Ahlmann, at vi i øjeblikket har historisk hård konkurrence om angrebspositionerne i AaB, hvor Lukas Spalvis, Thomas Enevoldsen, Rasmus Jönsson og Jannik Pohl i øjeblikket er dem, der umiddelbart står forrest.

- Derfor har det været oplagt for både Viktor og AaB at finde en løsning til gavn for alle parter, og det glæder os, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Jammerbugt FC, hvor der venter 16 spændende kampe i foråret, påpeger Allan Gaarde.

Viktor Ahlmann kom oprindeligt til AaB fra fra samarbejdsklubben Brønderslev I.F., og han ser frem til et nyt lejeophold:

- Jeg har i de seneste måneder været ramt hårdt på selvtilliden, men modgangen kan forhåbentlig modne mig både som menneske og som spiller, og jeg glæder mig til at bidrage bedst muligt hos Jammerbugt FC.

- Det bliver rart at spille voksenfodbold om point, og jeg vil gøre alt for at levere positivt for holdet – forhåbentlig i form af både mål og assists, siger Viktor Ahlmann.  

Viktor Ahlmann er noteret for ti officielle kampe for AaB, mens det i landsholdssammenhæng er blevet til hele 32 optrædener – senest for U/20-landsholdet i september 2014.