U/19 og U/17 tog point mod Lyngby

28. november 2016 kl. 13:42

U/19: 5-0 over Lyngby

Lørdag eftermiddag fik AaB’s mandskab i U/19 Ligaen gennem en flot præstation sikret sig en sejr på 5-0 hjemme på anlægget på Hornevej.

Marco Ramkilde

Gæsterne viste stor energi fra start, og de havde indledningsvist nogle muligheder, men allerede efter otte minutter slog AaB til. Anders Harpøth Østergaard lagde bolden til Marco Ramkilde (billedet), som satte gang i målscoringen og bragte hjemmeholdet på 1-0.

Kort efter scorede Wessam Abou Ali to hurtige mål, da han først sendte bolden ind ved en friløber, og derefter gjorde han det til 3-0 efter oplæg fra Mathias K. Andersen.

AaB-spillet flød generelt godt, hvilket kastede mange chancer af sig. Efter en halv time gav det udbytte, da Mads Stefansen satte to mand og lagde bolden indover til Anders Harpøth Østergaard, som scorede til pausestillingen 4-0.

Kampbilledet efter pausen var en mere rodet affære, som blandt andet skyldtes en kraftig vind over banen. Dog lykkedes det AaB-drengene at score til 5-0 kun tre minutter inde i anden halvleg. Mathias K. Andersen slog et indlæg til Jonathan Stæhr, som lukkede og slukkede med scoringen til 5-0.

- Det var dejligt for os at få denne sejr, og vi spiller især en rigtig god første halvleg, hvor vi kontrollerer kampen og bringer os på 4-0. Efter en periode med nogle spillemæssige udfordringer er det godt at kunne svare tilbage med en solid sejr. Nu kan vi se frem til efterårets sidste kamp i morgen. Med et positivt resultat i den kamp vil vi være fint med i rækken igen, siger cheftræner Lars Stensgaard til aabsport.dk.

U/19-holdet runder efteråret af med udekampen mod FC Nordsjælland i morgen kl. 15.00.

U/17: 2-2 mod Lyngby

I en livlig kamp i hård vind på anlægget på Hornevej blev det lørdag til 2-2 for U/17 Ligaholdet, da Lyngby kom på besøg.

Gabriel-Alves-Christensen

Indledningsvist var der sporadiske chancer i begge ender, indtil hjemmeholdet blev tvunget til at sadle om taktisk på grund af en skade. Det udnyttede gæsterne til at få momentum og bringe sig foran med to mål.

Mikkel Kaufmann fik lige inden pausen sikret AaB en vital reducering, som gav forhåbninger om mere i anden halvleg.

Midt i anden halvleg kom den forløsende udligning for hjemmeholdet, da Gabriel Adriano Alves Christensen (billedet) scorede et godt mål efter at have modtaget bolden via et cutback-indlæg.

I en livlig afslutning på kampen var der chancer i begge ender, og de nordjyske drenge var tæt på at tage sejren med en dobbeltchance til Søren Tengstedt og Nicolai Laursen i slutfasen. Ingen af dem kunne dog få bolden over stregen efter det ellers flotte angreb.

Det blev ved de 2-2, og U/17-mandskabet er dermed fortsat ubesejrede for syvende kamp i træk.

- Det var alt i alt en hæsblæsende kamp, hvor vi næsten fra start til slut var ude af vores comfort zone på grund af omstændighederne med kraftig vind, skader, ommøbleringer og træthed fra kampen tre dage forinden. 2-2 var et fair resultat, men vi er skuffede over, at vi ikke kunne hente de tre point. Omstændighederne taget i betragtning må vi tage til takke med det ene point, og så må vi se, hvad vi kan mobilisere til årets sidste kamp, siger cheftræner Adam Harell til aabsport.dk.

Holdets sidste kamp i efterårssæsonen spilles allerede i morgen kl. 17.15 på udebane mod FC Nordsjælland.