Tre mål af Grønning i reservesejr

27. februar 2017 kl. 20:31

Dagens testkamp blev afviklet på Hornevej, og det var et aggressivt Vejgaard-mandskab der fra første fløjt ville frem og udfordre AaB.

De første 45 minutter var således ganske jævnbyrdige, men alligevel var det AaB'erne der kunne gå til pause med en 1-0 føring, takket været et følt skud fra Thomas Enevoldsen, der elegant placerede bolden i trekanten fra distancen. 

Fra anden halvleg start sendte AaB efter aftale en håndfuld friske kræfter på banen til fordel for flere førsteholdsspillere, blandt andet Jannik Pohl, Patrick Kristensen og Edison Flores.

Blandt de indkomne spillere var Sebastian Grønning, der i anden halvleg udnyttede hullerne i en træt Vejgaard-defensiv til at score hele tre gange, mens også Oliver Abildgaard og Marco Ramkilde kom på måltavlen.

Efter opgøret gav udviklingschef Poul Erik Andreasen følgende vurdering af opgøret

- Vi leverede en fantastisk holdindsats med god vilje og energi i holdet til at tackle et 2. divisionshold. Alt i alt var det en rigtig god kamp, med mange flotte individuelle præstationer.

- Thomas Enevoldsen spillede 70 minutter, mens Kasper Pedersen spillede en fin time uden problemer, og det samme gjorde Casper Sloth. Edison flores leverede også en god første halvleg, og Patrick Kristensen havde en fantastisk første halvleg som højre back.

Alt i alt en fin test for AaB-reserverne, hvis næste udfordring kommer 7. marts i Reserveligaen, hvor Randers FC er modstanderen på udebane.

'