To år til Thrane i AaB

7. juli 2014 kl. 13:49

Mathias Thrane har i to omgange gjort et glimrende indtryk ved prøvetræninger i AaB, og senest kom midtbanespilleren også på måltavlen i en testkamp mod Strømsgodset.

strøm6 - thrane- Mathias har vist sig godt frem, og vi har været imponerede over, hvordan han både i kamp og træning har holdt højt niveau, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde og tilføjer:

- Han er en spilintelligent spiller med stort udviklingspotentiale, og det glæder os, at vi er blevet enige om en aftale, som i første omgang er med til at sikre bredden i vores trup. 

20-årige Mathias Thrane scorede i den forgangne sæson 11 mål for HIK, som sluttede på en andenplads i 2. division.

- Ved mine to prøvetræninger har jeg oplevet AaB som en fantastisk klub, og jeg er glad og stolt over at have opnået en kontrakt med de danske mestre, siger Mathias Thrane.

- AaB er blandt andet dygtig til at uddanne unge spillere og giver også de unge chancen, hvis man præsterer, og nu ser jeg frem til at komme til Aalborg for at lære og give den gas på træningsbanen. Jeg skal givetvis bruge noget tilvænning, men selvfølgelig er drømmen spilletid, fastslår Mathias Thrane.

Mathias Thrane, der er tildelt trøje nummer 16, tiltræder i AaB mandag den 14. juli.