Storsejr til reserverne

11. juli 2015 kl. 18:14

Opgøret mod holdet fra den tredjebedste norske række blev afviklet på AaB’s træningsanlæg på Hornevej, og det var gæsterne fra Norge der kom på tavlen først.

Efter et kvarter scorede nordmændene således på et hovedstød, men AaB’erne lod sig ikke slå ud af modgangen. Kort før den halve time jagtede Viktor Ahlmann nordmændenes målmand og fik tilkæmpet sig bolden, hvorefter det var en smal sag at udligne til 1-1.

Blot to minutter senere kom Thomas Augustinussen på måltavlen, da han efter et hjørnespark bragte AaB på 2-1, hvilket også var stillingen ved pausen

I anden halvleg lagde AaB-mandskabet for alvor afstand til nordmændene. Viktor Ahlmann scorede for anden gang efter små 55 minutter, da han kom først på bolden ved en klumpspilssituation efter et hjørnespark.

Knap syv minutter senere slog Lukas Spalvis så endegyldigt sejren fast med et mål til 4-1, inden indskiftede Bardhec Bytyqi gjorde det slutfacit 5-1.

- Det var godt at få nogle minutter i benene, og alle der var med i truppen kom på banen. Vi kunne konstatere, at nordmændene ikke kunne følge med i vores tempo, så det var dejligt at få endnu en sejr på samme dag, evaluerede assistenttræner Allan Kuhn efter opgøret.