Rolfe og Kayke bag sejr

7. marts 2011 kl. 18:43

Dermed fortsatte reserveholdet de fine takter fra sidste uge, hvor det på udebane blev 1-1 mod FC København- Dagens opgør var dog ikke på samme spillemæssigt høje niveau med de første 45 minutter som de mest sammenhængende.

AaB satte sig på kampen fra start og skabte flere gode muligheder. Dog skulle man frem til 25. minut inden første scoring faldt. Chris Rolfe indledte selv et angreb fra egen banehalvdel. Efter et par stationer endte bolden på kanten hos Kayke, der fra højre side sendte bolden i feltet, hvor Rolfe kunne heade 1-0 målet i nettet.

Omkring den halve time overtog Brøndby dog taktstokken for en stund, og AaB’erne var i et par situationer heldige med ikke at indkassere mål.

Til gengæld sluttede første halvleg optimalt med endnu en scoring af hjemmeholdet. Anders Due blev sendt af sted på en friløber på venstrekanten, men vinklen blev for spids til at Due selv kunne afslutte. I stedet blev bolden fra venstre side sendt i straffesparksfeltet, hvor Kayke dukkede op og sende bolden i mål til 2-0.

I anden halvleg dalede spilkvaliteten yderligere, og med mange boldtab hos begge hold blev kampen en uskøn affære, hvor der dog ikke faldt yderligere scoringer.

Dermed er AaB fortsat ubesejret i forårets kampe i Reserveholdsligaen, hvor næste udfordring hedder FC Midtjylland, et opgør der afvikles mandag den 14. marts i Frederikshavn som led i ”Ta’ med på opturen”.