Risgård tre år mere i AaB

29. januar 2014 kl. 10:52

Kasper Risgård vendte i sommeren 2013 tilbage til AaB efter fire års fravær med afstikkere i græsk og tysk fodbold samt et ophold hos Silkeborg I.F.

Udebane_2013_5Oprindeligt kom Kasper Risgård til AaB som juniorspiller fra samarbejdsklubben Aars I.K.

AaB’s sportschef Allan Gaarde glæder sig over forlængelsen:

- Vores forventninger til Kaspers tilbagevenden til AaB er til fulde blevet indfriet, og det har været vigtigt for os at beholde Kasper.

- Uden naturligvis at nævne navne så ved vi, at Kasper har været attraktiv for andre klubber, men heldigvis har AaB også vist sig at være det mest attraktive valg for Kasper, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Med sin rutine, kreativitet, løbevillighed og kampafgørende aktioner har Kasper tilført vores hold en ekstra dimension, og vi ser frem til fortsættelsen.

Kasper Risgård er ligeledes tilfreds med at forhandlingerne om en ny kontrakt er faldet på plads.

- Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte i den klub, der betyder allermest for mig. Det er i AaB, at jeg er bedst og hører hjemme, og jeg er vild med at spille på Nordjyske Arena foran en masse mennesker, jeg holder af.

- Jeg elsker at komme til træning og er stadig meget sulten som fodboldspiller. Vi går et spændende forår i møde, og set over både et kortere og et længere perspektiv har vi et potentiale og en talentmasse, der giver forhåbning om, at vi igen kan vinde noget i AaB, siger Kasper Risgård.

31-årige Kasper Risgård er noteret for 172 officielle kampe og 24 scoringer for AaB.

'