Reaktioner fra Vendia Park

9. februar 2011 kl. 20:59
Rasmus Würtz scorede for anden testkamp i træk og for anden gang på hovedstød!

- Vi kom lidt skidt i gang og manglede ro – og kunne godt være kommet bagud, men da vi først fik sved på panden, fik vi styr på det.

- Og ja, det var da dejligt at score igen – det lignede jo meget målet mod Häcken – og det er da åndssvagt ikke at tage det med i bagagen som noget positivt, konstaterede Rasmus Würtz.


Morten Duncan Rasmussen viste gode momenter i sine 45 minutter på banen.

- Det var lidt hektisk i starten, men generelt gik det fint, og de gange hvor vi havde ro på bolden, så viste vi også gode takter.

- Det var både dejligt at komme i gang og rart af få scoret, men oplægget var jo også fremragende fra Rasmus Würtz, lød det med et glimt i øjet fra ”Duncan”.


Kent Nielsen var mere tilfreds med sejren end selve indsatsen.

- Vi er glade for sejren, men overordnet set er jeg ikke tilfreds med spillerne i dag.

- Hjørring skal dog også have kredit for at gøre det godt, men generelt set spiller vi for hurtigt og søger for tidligt den afgørende aflevering, hvilket betyder, at vi kommer til at mangle rytme i vores spil, analyserede Kent Nielsen.

- Positivt er det, at vi på en dårlig dag formår at lukke ned for chancer til modstanderen, og i det hele taget har vi i de seneste uger fået skabt et optimalt grundlag, som vi skal bygge videre på – på træningslejren.

- Duncan og Lumb? Duncan havde mange gode aktioner og gør det fint. Michael Lumb bragte masser af energi og en masse offensive løb, og pasningsspillet skal nok komme til at sidde også, lød det fra Kent Nielsen.