Reaktioner fra Mijas

21. februar 2011 kl. 21:37
Thomas Augustinussen var glad for præstationen.

- Fra første minut står vi godt på banen og finder hinanden defensivt, hvilket var en klar forbedring i forhold til kampen mod ukrainerne i torsdags.

- Jeg er meget positiv over for indsatsen, og igen er det dejligt at se, at vores bænk gør en forskel. Alle spillere i truppen er vigtige, og den indstilling skal bringe videre i Superligaen, fastslog Augustinussen.

- Nu kan vi forhåbentlig få endnu friskere ben i de kommende dage, så vi er helt klar til den sidste test mod Start Kristiansand på lørdag.


Kent Nielsen oplevede ligeledes fremgang for AaB.

- Der var tale om en klar forbedring af vores præstation. Rent defensivt bevarer vi strukturen i vores pres, og Ekranas får kun en enkelt farlig afslutning, hvilket sker på et frispark.

- Opspilsmæssigt er der også flere ting, der fungerer i dag, og i anden halvleg får vi dem kørt møre, konstaterede Kent Nielsen.

- Lasse Nielsen spiller en god kamp i forsvaret, mens flere og i særdeleshed Ronnie Schwartz kommer ind og gør det godt fra bænken.

- Status er, at vi vandt igen og er svære at nedbryde. Vi skal arbejde videre med at blive endnu mere gennembrudsfarlige, så vi har endnu mere at byde på som hold, påpegede Kent Nielsen umiddelbart efter dysten.