Nye navne i AaB

4. marts 2011 kl. 12:50

For AaB’s cheftræner Kent Nielsen er der ikke forskel på betydningen af forårets respektive kampe, men han erkender, at den første kamp altid er noget særligt.

- Vi er forberedte på, at vi nok vil blive stillet spørgsmålet om den enkelte kamps vigtighed 14 gange i dette forår.

- For os handler det dog om evnen til samlet set at få skrabet point nok sammen, og det er dét, vi har fokus på, men det er klart, at en god start altid er positivt, siger Kent Nielsen.

- Det er heller ingen hemmelighed, at den første kamp før hver halvsæson altid er noget specielt. Og man bliver som regel både positivt og negativt overrasket over nogle ting i forhold til, hvor vi står, fortæller Kent Nielsen.

Testkampene har resulteret i syv sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

- Resultaterne i vores testkampe skal ikke overvurderes, men vi skal heller ikke undervurdere dem, for det er altid en god vane at vinde, påpeger Kent Nielsen.

- I vores sidste testkamp mod Kristiansand (IK Start, red.) leverede vi den bedste præstation hidtil med masser af energi og fysisk udstråling både offensivt og defensivt, og det skal vi selvfølgelig forsøge at videreføre i Superligaen.

- Silkeborg er et erfarent hold, som er svære at spille mod. De er godt organiserede, gode på omstillinger og på offensive standardsituationer, og så er deres varemærke vel i virkeligheden et godt positionsspil, så vi vil blive udfordret hårdt, konstaterer Kent Nielsen, der har udtaget følgende trup:

1 Karim Zaza, 3 Kjetil Wæhler, 4 Lasse Nielsen, 6 Louay Chanko, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Morten Duncan Rasmussen, 16 Kasper Bøgelund, 21 Kayke, 22 Nicolai Larsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 28 Michael Lumb, 29 Nicklas Helenius, 30 Mathias Wichmann, 32 Ronnie Schwartz og 33 Kasper Kusk.

På skadeslisten har AaB Kenneth Emil Petersen, Patrick Kristensen, Henrik Dalsgaard, Jakob Ahlmann og Marcus Tracy.