Ny AaB-aftale til Viktor Ahlmann

24. marts 2015 kl. 10:20

Viktor Ahlmann, der i sommeren 2014 blev rykket op i Alka Superligatruppen fra U/19 Ligaholdet, kom ligesom storebror Jakob til AaB fra samarbejdsklubben Brønderslev I.F.

Viktor_AhlmannAllerede 19. juli 2014 kom den officielle debut i udekampen mod SønderjyskE, hvor Viktor og Jakob Ahlmann dermed blev AaB’s første brødrepar, der repræsenterede Hele Nordjyllands Hold i samme kamp i Alka Superligaens historie.

- Det er en del af vores velkendte strategi at satse på nordjyske drenge, og Viktor er endnu et produkt af vores dygtige talentudvikling i AaB og vores gode samarbejde med vores 125 samarbejdsklubber i Nordjylland, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Viktor har allerede vist sit potentiale som en god afslutter med et godt blik for spillet, og vi tror på, at han kan udvikle sig til at blive en målscorer for AaB, hvorfor vi naturligvis glæder os over forlængelsen, konstaterer Allan Gaarde.

AaB’s Alka Superligatrup består af 25 spillere, hvoraf de 13 har spillet ungdomsfodbold i klubben, og Viktor Ahlmann er i sagens natur glad for sin nye aftale:

- Jeg ser store muligheder i AaB, hvor der er et godt miljø, og hvor de unge spillere får chancen.

- Der er hård konkurrence om pladserne, men allerede i denne sæson har jeg fået mere spilletid, end jeg på forhånd havde regnet med, og jeg ser frem til at fortsætte arbejdet og min udvikling, så jeg kan komme endnu tættere på fast spilletid for AaB’s bedste hold, hvilket selvfølgelig er min ambition, understreger Viktor Ahlmann.

Viktor Ahlmann er noteret for otte officielle kampe for AaB, mens det i landsholdssammenhæng er blevet til hele 32 optrædener – senest for U/20-landsholdet i september 2014.