Mæhle igen med for AaB

5. marts 2017 kl. 17:44

AaB har lagt fra land med tre turneringssejre ud af tre i foråret, men også mandag aftens modstander fra OB er inde i en god periode.

MW11AaB’s cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Vi er bevidste om, at vi har fået en god begyndelse på foråret, men ros og tidligere resultater kan vi ikke bruge til noget som helst, inden en ny svær opgave i Alka Superligaen, og derfor er den del også lagt til side.

- Rent spillemæssigt minder OB og AaB en del om hinanden, da begge mandskaber gerne vil i boldbesiddelse, og vi er forberedte og fokuserede på, at vi står over for en modstander, der med sin offensiv vil kunne udfordre os mere, end vi hidtil er blevet i dette forår, påpeger Morten Wieghorst.

- Man siger godt nok, at tabellen aldrig lyver, men det er åbenlyst, at OB’s hold er langt bedre end sin nuværende placering, hvilket fire ubesejrede kampe i træk også antyder, og jeg er ikke i tvivl om, at de kommer til at slutte noget højere oppe i stillingen, end hvor de er placeret lige nu.

- Når det er sagt, så kommer vi til Odense med en stærk tro på at kunne skabe endnu et positivt resultat, understreger Morten Wieghorst, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 22 Ivan Lucic, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

På skadesten har AaB Kasper Risgård, Jannik Pohl og Bardhec Bytyqi, mens Thomas Enevoldsen tirsdag skal i aktion for reserveholdet.

'