Lumb og Duncan i truppen til onsdagens kamp

8. februar 2011 kl. 13:44

Således tester AaB formen en sidste gang på dansk grund inden man lørdag sætter kursen mod spanske Antequera, hvor årets træningslejr finder sted.

- Vi har i momenter set rigtig godt ud i de foregående testkampe, og det vil vi forsøge at fortsætte i kampen onsdag. Her kommer vi op mod et Hjørring-mandskab, der er meget erfarent og har mange spillere der har været med på bedste niveau. Det er et rigtig godt 1. divisionshold, der kommer til at volde os problemer, lyder det fra cheftræner Kent Nielsen.

- Til kampen har vi nye spillere med i form af Michael Lumb og Morten Duncan Rasmussen og det bliver godt for dem og holdet at de får noget spilletid. Samtidig kommer vi også i gang med processen med at spille dem ind på holdet.

- Vi må se bort fra nogle spillere i morgen, men truppen ser stadig stærk ud og vi vil gerne fortsætte de positive takter og tage på træningslejr med øget optimisme, fortsætter, Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18-mands trup til onsdagens kamp:

1 Karim Zaza, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Louay Chanko, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Morten Duncan Rasmussen, 17 Chris Rolfe, 21 Kayke Rodrigues, 22 Nicolai Larsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 27 Patrick Kristensen, 28 Michael Lumb, 29 Nicklas Helenius, 30 Mathias Wichmann, 32 Ronnie Schwartz, 33 Kasper Kusk, 34 Marc Pedersen.

Kjetil Wæhler, Dennis Marshall og Lasse Nielsen er ikke aktuelle på grund af landsholdsaktivitet, mens Anders Due, Kasper Bøgelund og Ibekwe Chijioke aflastes for at være helt klar til den forestående træningslejr.

Endelig sidder Marcus Tracy, Henrik Dalsgaard, Jakob Ahlmann og Dennis Dedovic alle over med skader.

Onsdagens kamp spilles kl. 16.00 på kunstgræsbanen i Park Vendia i Hjørring.