Kusk forlænget i AaB

11. januar 2013 kl. 09:17

Kasper Kusk fik i efteråret sit store gennembrud for AaB, hvor han markerede sig som en af Superligaens største profiler. 

Kusk-ny-3Dette blev i december belønnet med udtagelse til den kommende træningstur for ligalandsholdet, og nu er altså også en kontraktforlængelse med AaB faldet på plads.

AaB-direktør Lynge Jakobsen glæder sig over, at den hurtige og gennembrudsstærke offensiv-spiller har sat sin signatur på en forlængelse:

- Kasper Kusk er endnu et produkt af vores dygtige talentarbejde, og vi er meget tilpasse med at have fået lavet en ny aftale.

- Fra at være en spiller som vi håbede og troede på, har Kasper gennemgået en fantastisk udvikling, så han nu er en spiller, vi har forventninger til, hver gang han har bolden. Han har flyttet sig ekstremt meget det seneste års tid, og jeg ser ingen begrænsninger for Kaspers udvikling, siger Lynge Jakobsen.

21-årige Kasper Kusk er tilfreds med at have fået fremtiden på plads:

- AaB er min klub og har været det i mange år, og jeg er selvfølgelig glad for at kunne fortsætte min udvikling både spillemæssigt og på det personlige plan her.

- Jeg er taknemmelig for, at Kent (Nielsen, AaB’s cheftræner, red.) har givet mig chancen. Jeg synes først og fremmest, at vi har udviklet os helt enormt som hold, og dermed er det også lettere for den enkelte at træde frem med individuelle præstationer, siger Kasper Kusk, der i sagens natur håber, at AaB kan fastholde den nuværende position i toppen af Superligaen.

- Vi har en god grundstamme af rutinerede spillere, som vi unge kan læne os op ad, og vi vil selvfølgelig arbejde hårdt for en god slutplacering, så AaB igen kan blive repræsenteret i europæisk fodbold, slutter Kasper Kusk.     

Kasper Kusk har scoret ti gange i 36 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

'