Kuhn assistenttræner i AaB

15. juni 2011 kl. 13:15

Patrik Johansson har fungeret som assistenttræner i AaB siden september 2009.

Sportsdirektør Lynge Lakobsen udtaler:

Allan Kuhn- Både Patrik og vi var indstillede på, at dette er det rigtige tidspunkt at skilles. Patrik har været loyal og dedikeret til det sidste, og vi ønsker ham held og lykke fremover.

Tilbage som assistenttræner i AaB er Allan Kuhn på en to-årig kontrakt.

- Efter at have sonderet markedet for kandidater og efterfølgende ført samtaler pegede Kent Nielsen entydigt på Allan Kuhn, og den beslutning kan jeg kun bakke op, siger Lynge Jakobsen.

- De fleste ved, at vi var meget glade for Allan Kuhn, da han senest var i AaB, og vi ser frem til et nyt godt samarbejde. Med Kent Nielsen som cheftræner, Allan Kuhn som assistenttræner og Poul Erik Andreasen som udviklingschef er vi på den fodboldfaglige del optimalt dækket ind på alle hylder, lyder det fra Lynge Jakobsen.

Allan Kuhn glæder sig til samarbejdet med Kent Nielsen og den øvrige trænerstab:

- At komme tilbage til AaB føles som at komme hjem. AaB er min hjerteklub, og jeg er utrolig glad for, at Kent og Lynge har peget på mig.

- Kent og jeg tog P-licens sammen, og vi kender hinanden godt. Vi har selvfølgelig allerede haft en snak i forhold til samarbejdet, og jeg glæder mig ufatteligt meget til at komme i gang, siger Allan Kuhn.    

AaB starter forberedelserne til den nye sæson tirsdag den 21. juni.