Hattrick af Helenius

18. august 2015 kl. 16:30

På Nordjyske Arena havde AaB-reserverne i dag chancen for at hente den tredje sejr i streg i Reserveholdsturneringen, da AGF kom på besøg.

Første halvleg bød ikke på nogen mål, men AaB havde et par store chancer. Nicklas Helenius sendte efter en lille halv time et hårdt, skruet skud mod fjerneste stolpe, men bolden røg en anelse over mål. Andreas Bruhn blev senere spillet fri i feltet, men AGF’s målmand formåede at parere bolden.

I anden halvleg kom der gang i målscoringen. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor Kasper Pedersen kom øverst og headede bolden på overliggeren. Efterfølgende fik Andreas Bruhn fat på bolden, og han spillede på tværs til Kasper Pedersen, der var blevet i feltet og kunne prikke bolden ind til 1-0.

Senere fik Jakob Ahlmann sendt et fladt indlæg ind i fødderne på Andreas Bruhn, der forsøgte at løfte bolden over målmanden, men den fik lidt for meget og landede i nettaget.

Efb 200715-04

Herefter tog Nicklas Helenius over. Først bankede han et langskud i kassen fra distancen. Et par minutter efter fik AaB hjørnespark, og her endte bolden ved fødderne af Nicklas Helenius, som sikkert kunne sparke bolden i netmaskerne. Da AGF derefter gav bolden op, fik Helenius hurtigt erobret bolden, kom forbi forsvaret og lagde bolden køligt forbi AGF’s målmand. Han fuldendte således sit hattrick på blot fire minutter.

Inden kampen blev fløjtet af, havde AaB flere chancer for at øge føringen. Blandt andet headede indskiftede Moses Opondo en ripost en snert over målet, og Nicklas Helenius var tæt på at score sit fjerde mål på en hård flugter, der dog blev reddet.

Jakob Ahlmann byggede på sin kampform med 78 minutter på banen, og prøvespiller Christian Bassogog gjorde en fin figur, inden han måtte udgå efter 27 minutter med et slag på anklen.

Næste kamp for AaB i Reserveholdsturneringen er mandag den 14. september på hjemmebane mod Viborg F.F.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 3. spillerunde

AaB-AGF  4-0 (0-0)

53. min 1-0 Kasper Pedersen

59. min 2-0 Nicklas Helenius

61. min 3-0 Nicklas Helenius

62. min 4-0 Nicklas Helenius