Forlængelse på plads med Carsten Christensen

10. december 2015 kl. 11:17

Carsten Christensen kom til AaB fra FC Fredericia i sommeren 2011, og den 29-årige keeper har leveret varen hver gang, han har afløst Nicolai Larsen i AaB-målet.

Carsten_kontrakt1AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi er glade for at have fået en ny aftale på plads med Carsten, der udover at han er en dygtig målmand også bidrager positivt til AaB’s træningskultur.

- Med Nicolai Larsen som vores umiddelbare førstevalg har Carsten ingen let rolle, men han arbejder hver eneste dag loyalt på at forbedre sig, og sammen med Nicolai og vores målmandstræner Poul Buus har vi et stærkt og velfungerende målmandsteam, hvilket selvsagt er særdeles vigtigt, understreger Allan Gaarde.

Carsten Christensen fortæller om sine overvejelser omkring kontraktforlængelsen:

- Selvom jeg selvfølgelig er ærgerrig efter at få mere spilletid på førsteholdet, så siger det næsten sig selv, at når jeg vælger at forlænge min aftale, så er det fordi, jeg har det rigtigt godt i AaB og Aalborg.

- Jeg føler, at jeg kontinuerligt er blevet en bedre målmand i mine foreløbige fem år i AaB, og det er en fornøjelse at arbejde tæt sammen med både Nicolai, Poul Buus og det øvrige trænerteam i dagligdagen, siger Carsten Christensen.

Carsten Christensen er foreløbig noteret for seks officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.