Enevoldsen på plads i AaB

19. juni 2015 kl. 14:00

Thomas Enevoldsen, der startede med at spille fodbold i samarbejdsklubben St. Restrup I.F., vendte inden sidste sæson hjem til Aalborg efter fem år hos hollandske FC Groningen og KV Mechelen i Belgien.

Hobro2I alt blev det i den forgangne sæson til 42 optrædener og syv scoringer for Thomas Enevoldsen, der blandt andet bidrog med vigtige fuldtræffere mod Dynamo Kiev, Steaua Bukarest, Randers FC, OB og Esbjerg.

Sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over at have sikret Thomas Enevoldsens tilstedeværelse i AaB i yderligere to år:

- Da Thomas Enevoldsen for et år siden vendte tilbage til AaB, var vi bevidste om, at det ville kræve tid, før han efter en langvarig fodskade nåede topformen igen.

- Egentlig kom Thomas hurtigere i gang på banen end forventet, og efterfølgende viste han både holdbarhed og den kvalitet, der gør ham til en kampafgørende profil på vores hold, siger Allan Gaarde.

- Thomas har stor vindermentalitet og ærgerrighed, og det glæder os meget, at vi har fået en aftale på plads, fastslår Allan Gaarde.

Thomas Enevoldsen ser ligeledes frem til at fortsætte i AaB:

- Det er dejligt at have fået styr på fremtiden, og jeg har hele tiden været i en positiv dialog med AaB, som jo har været en del af mit liv, siden jeg var lilleput.

- Jeg havde et stort efterslæb inden sidste sæson, som jeg dog alligevel synes, blev godkendt for både holdets og mit vedkommende. Jeg fik lavet nogle afgørende ting, men havde udsving med et for lavt bundniveau, og det har jeg fokus på at forbedre inden den nye sæson.

- Generelt mener jeg, truppen ser spændende ud, og med input fra en ny cheftræner (Lars Søndergaard, red.) bliver det også spændende at komme i gang igen.

Thomas Enevoldsen er noteret for 159 officielle kampe og 18 scoringer for Hele Nordjyllands Hold. Herudover har Thomas Enevoldsen deltaget i VM-slutrunden i 2010 og i alt spillet 11 A-landskampe og 26 U-landskampe for Danmark.

AaB’s trup indleder træningen mandag den 22. juni, mens Alka Superligaen skydes i gang enten 17., 18., 19. eller 20. juli.

'