Curth dobbelt målscorer i ny AaB-sejr

23. januar 2011 kl. 13:44
Dermed blev der resultatmæssigt fulgt op på fredagens 4-0 gevinst i Skive, og selvom dagens AaB-scoringer faldt sent, var sejren fuldt fortjent.

Første mulighed opstod i det sjette minut, hvor Chris Rolfe med et smart forarbejde fandt Patrick Kristensen, der hårdt presset fik afværget sin afslutning af Hobros bageste skanse.

Blot minuttet senere tog hjemmeholdet i stedet føringen, da Svenne Poulsen i et kvikt kontraløb opfattede, at AaB-keeper Karim Zaza var kommet for langt ud af sit mål, hvorfor Hobro-spilleren elegant kunne sende bolden over Zaza og i et tomt mål.

Igen gik der bare et minut, inden Ronnie Schwartz stod for oplægget til Hector Quintanar, der sendte en stor chance forbi mål.

I det 13. minut kom AaB endnu tættere på, da Ronnie Schwartz sendte et forsøg på den ene stolpe, men i den efterfølgende fase fik AaB ikke skabt gennembrud.

Efter 29 minutter truede Danilo Arrieta i den modsatte ende, men Lucho fik blokeret skudforsøget.

Syv minutter før pausen var værterne tæt på 2-0, da en fejlpasning fra Rasmus Würtz gav muligheden til en Hobro-spiller, hvis følte spark gik på indersiden af stolpen.

I det 41. minut var det så AaB, der viste tænder, da et nydeligt angreb gav plads til Chris Rolfe, hvis skudforsøg blev afværget af Hobro-målmand Jesper Rask.

I anden halvleg fortsatte AaB dominansen, men det var først i de sidste 20-25 minutter, at overtaget udmøntede sig i chancer.

Efter 70 minutter førte et hurtigt angreb til en god afslutning på opstanderen af Marc Pedersen, hvorefter Patrick Kristensen var hurtigt over riposten, men denne gang blev skuddet reddet på selve mållinien af en Hobro-forsvarer.

Indskiftede og livlige Ibekwe Chijioke Leonard sendte bolden i sidenettet, inden AaB’s pres endelig gav udbytte, da Lucas Andersen efter en god dribling blev fældet i straffesparksfeltet, så Jeppe Curth sikkert kunne udligne fra 11-meterpletten.

Nicolai Larsen fik i den modsatte ende vippet et Hobro-hovedstød over mål, og ni minutter før tid var det Jeppe Curth, der forsøgte sig med hovedet.

Det samme gjorde Curth i det 84. minut, hvor Luchos perfekte indlæg blev headet smukt i netmaskerne.

Blot to minutter senere fik Hobro dog chancen for at udligne, da Ibekwe Chijioke Leonard på urutineret vis begik en forseelse i eget straffesparksfelt, men heldigvis for AaB sendte Rasmus Ingemann det store tilbud langt over mål.

I næstsidste minut kunne Jeppe Curth være blevet noteret for et hattrick, men på en friløber fik AaB-angriberen prikket bolden tæt forbi den fjerneste stolpe.

Alt i alt en godkendt præstation af AaB, der torsdag spiller årets tredje testkamp på udebane mod Randers FC.

Matchfacts – testkamp på Hobro Kunstgræsbane
Hobro-AaB  1-2 (1-0)
7. min 1-0 Svenne Poulsen, 73. min 1-1 Jeppe Curth, 84. min 1-2 Jeppe Curth.

AaB (4-4-2): Karim Zaza (46: Nicolai Larsen), Kasper Bøgelund (46: Marc Pedersen), Kenneth Emil Petersen, Denis Dedovic, Lucho, Patrick Kristensen (78: Nicolaj Thomsen), Rasmus Würtz (46: Jens-Kristian Sørensen), Chris Rolfe (46: Lucas Andersen), Nicolaj Thomsen (46: Daniel Christensen), Hector Quintanar (67: Ibekwe Chijioke Leonard), Ronnie Schwartz (46: Jeppe Curth).