Bytyqi-perle ikke nok for AaB

21. november 2016 kl. 15:19

Kampen startede lige med optræk til chancer i begge ender. Den største mulighed i den indledende fase stod AaB for. Bardhec Bytyqi drev bolden fremad og fandt Rasmus Thellufsen, der forsøgte at løfte bolden mod fjerneste målhjørne.

Bardhec-Bytyqi1

Allerede efter 11 minutter slog AaB mønt af chancerne. Bardhec Bytyqi tog skuddet fra 30-35 meters afstand og hamrede bolden i mål for anden kamp i træk i Reserveholdsturneringen.

Kampen var herefter lige med AaB som det spilstyrende hold, indtil gæsterne fra Randers FC slog til med et indlæg, som Marko Mitrovic resolut headede ind ved nærmeste stolpe.

Wessam Abou Ali (U/19 Liga) havde kort efter en god mulighed for at bringe AaB foran igen med hovedet, men i stedet kunne gæsterne kort inden pausen bringe sig foran, da Brandur Hendriksson sendte bolden i mål til 1-2 fra kanten af feltet.

I anden halvleg startede AaB ud med at søge udligningen, og Oliver Abildgaard havde en god mulighed i det 51. minut, men han blev overmandet i feltet af en fremragende tackling. I modsatte ende kom Mayron George frem til en stor mulighed, men AaB-målmand Carsten Christensen hev en god redning frem og satte gang i en omstilling. Her fik lynhurtige Jannik Pohl muligheden, da han blev sendt i dybden og trak forbi den fremadstormende Randers-keeper. Dog havde gæsternes forsvar nået at etablere sig solidt foran mål uden målmanden, og de fik forhindret Pohl i at sende bolden i mål.

AaB var generelt spilstyrende, mens gæsterne stillede sig tilbage for at forsvare føringen. Knap et kvarter før tid fik gæsterne øget føringen ved en hurtig omstilling, og på trods af enkelte chancer i slutfasen fik AaB ikke scoret yderligere, og det endte dermed med et nederlag på 3-1 til AaB i efterårets tiende og sidste opgave i Reserveholdsturneringen.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 10. spillerunde
AaB-Randers FC 1-3 (1-2)
11. min 1-0 Bardhec Bytyqi, 24. min 1-1 Marko Mitrovic, 44. min 1-2 Brandur Hendriksson, 77. min 1-3 Marcus Mølvadgaard.
Advarsel AaB: Morten Rokkedal (27).