AaB's opstilling mod Djurgårdens I.F.

6. februar 2017 kl. 14:29

Umiddelbart inden afrejsen til Algarvekysten blev BK Häcken besejret 1-0, mens Örebro SK vandt med samme cifre over AaB i tirsdags, og i aften gælder det så for tredje gang i forberedelsesfasen en duel mod en svensk modstander.

MW9Djurgårdens I.F. sluttede i den forgangne sæson på en syvendeplads i Allsvenskan, og AaB-cheftræner Morten Wieghorst ser frem til næstsidste test inden forårspremieren mod AGF om 13 dage:

- Der er mindre end to uger til vores første turneringskamp, og derfor begynder vi naturligvis at skærpe tingene yderligere, men stadig er det et vigtigt element, at vi får samlet op på spilletid til flere spillere.

- Vi vil gerne sætte et godt punktum for vores kampe her i Portugal, men samtidig er vi bevidste om, at vi har en sidste test om en uge mod Odds Ballklubb, konstaterer Morten Wieghorst.

- Aftenens kamp mod Djurgården bliver givetvis en helt anden end forleden mod Shakhtar, hvor det for vores vedkommende primært handlede om kompakthed. Vi har en forventning om, at vi i aften kan have fokus på at flytte bolden hurtigt og skabe chancer mod en modstander, der som de fleste svenske hold vil være fysisk stærke og godt organiserede, siger Morten Wieghorst, der har valgt følgende spillere fra første minut mod Djurgårdens I.F.:

Nicolai Larsen

Patrick Kristensen – Markus Holgersson – Jakob Blåbjerg – Jakob Ahlmann

Oliver Abildgaard – Magnus Christensen – Kasper Risgård – Casper Sloth

Marco Meilinger

Jakub Sylvestr

Thomas Enevoldsen, Jannik Pohl, Edison Flores, Kasper Pedersen og Africa Cup of Nations-guldvinder Christian Bassogog får ikke spilletid for AaB i aften.

Aftenens opgør afvikles kl. 20.45 dansk tid (19.45 lokal tid) på Estadio Algarve, og kampen kan følges via livetweets på AaB’s officielle Twitterkonto.

Herudover kan man købe sig til livestream af kampen her: https://www.footballtv.org/football-tv/video/b624d5ce-fad2-4b24-a32f-ca331080c1cc.

Alle kampene ved Atlantic Cup er her: https://www.footballtv.org/football-tv/schedule.

Prisen er 6,99 Euro for 24-timers adgang og 9,99 Euro for adgang til alle kampe fra The Atlantic Cup.