AaB tager afsked med Tracy

3. oktober 2011 kl. 14:35

Marcus Tracy2AaB skrev i januar 2009 kontrakt med Marcus Tracy, der kort tid forinden havde modtaget Missouri Athletic Club Hermann Trophy, som er én af de mest prestigefyldte priser i amerikansk collegefodbold og som tidligere er vundet af spillere som Brad Friedel, Alexi Lalas, Claudio Reyna og Tony Meola.

Efter en forrygende periode med 77 kampe, 30 mål og 23 assists for Wake Forest University stod Marcus Tracy således til at blive valgt først i den såkaldte draft til den amerikanske Liga, Major League Soccer, men Tracy foretrak AaB.

- Vi lavede dengang en aftale med en spiller med et stort potentiale, men desværre spolerede skader Marcus Tracys ophold i AaB, konstaterer sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- Vi nåede dog også at se Marcus’ talent, og især husker jeg et flot sejrsmål mod FC København og hans bidrag, da vi i returkampen i ottendedelsfinalen i UEFA Cup’en mod Manchester City sejrede 2-0.

- På det menneskelige plan har Marcus været en fornøjelse at have i AaB, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover og håber, han på et tidspunkt kan returnere til fodboldbanen, siger Lynge Jakobsen.

Marcus Tracy erkender, at skadesforløbet har gjort opholdet i Danmark frustrerende:

- Jeg vil gerne takke Lynge, klubben, supporterne og mine holdkammerater for den støtte og tålmodighed, de har vist mig gennem mine lange skadesperiode.

Marcus Tracy1- Det har været en enormt frustrerende og skuffende tid for mig, og jeg er ærgerlig over, at jeg i det seneste halvandet år ikke har kunnet performe for AaB, som jeg ved, jeg ville have været i stand til, men sådan er livet.

- Jeg ønsker alt det bedste for AaB og mine holdkammerater. Tak og farvel Danmark, lyder afslutningsbemærkningen fra Marcus Tracy.

Den 25-årige angriber opnåede 21 officielle kampe for AaB.

Se Marcus Tracys afskedshilsen på AaB Fodbolds Facebookside.