AaB tager afsked med Raitala

3. december 2015 kl. 14:06

AaB skrev i juli en korttidskontrakt med den 27-årige finske A-landsholdsspiller, der tidligere har optrådt for blandt andet tyske Hoffenheim, hollandske Heerenveen og inden skiftet til AaB, FC Vestsjælland.

Jukka7AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi tilføjede Jukka Raitala til truppen på et tidspunkt, hvor vi forsvarsmæssigt var hårdt ramt af skader, og Jukka nåede også at levere et stabilt og solidt stykke arbejde for AaB, inden der her sidst på efteråret har været længere for ham til spilletid på det bedste mandskab.

- Jukka har hele vejen igennem arbejdet loyalt og professionelt for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Jukka Raitala har overordnet set været glad for sin tid i AaB, som mandag aften umiddelbart inden dysten mod Viborg F.F. på Nordjyske Arena vil sige officielt farvel til den vellidte finne.

- AaB er en god klub at være i, men det er klart, at jeg er skuffet over, at jeg ikke har fået mere spilletid, siger Jukka Raitala.

- Derfor er det oplagt for mig, at jeg skal have en ny udfordring, men jeg ønsker naturligvis AaB alt det bedste i resten af sæsonen, slutter Jukka Raitala.

Inden årets sidste spillerunde i Alka Superligaen har Jukka Raitala optrådt seks gange for Hele Nordjyllands Hold.

Køb i forsalg din billet til mandag aftens duel mod Viborg F.F. her.