AaB spiller i sin velgørenhedstrøje søndag

17. februar 2017 kl. 11:01

Som bekendt har AaB’s hovedsponsor Spar Nord generøst valgt at afgive pladsen på denne særlige velgørenhedstrøje, hvorfor det er ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”, der pryder brystet.

HNH-troje01Ligeledes har Spar Nord, hummel og AaB gjort det muligt, at trøjen sælges til en særpris på 399 kroner, og heraf donerer de tre parter i fællesskab 100 kr. pr. solgt trøje til endnu et godt formål i Region Nordjylland.

Modtageren af donationen for velgørenhedstrøjen går til foreningen Veteran Oasen, der i sommeren 2016 fik næstflest stemmer i kampen om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning (1 kr. pr. tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Stadion) for efteråret 2016.

Veteran Oasen har til formål at arbejde almennyttigt for veteraner i Nordjylland, hvor målet er at etablere et værested for veteraner og deres pårørende.

Værestedet skal, udover at være samlingssted, også være et sted for veteraner, der skal sendes i ressourceforløb. Veteran Oasen arrangerer endvidere veterancaféer, sommerlejr og andre aktiviteter samt er i gang med at etablere pårørendenetværk og opstille frivilligt mentorkorps for veteraner i Nordjylland – herunder planlægge og gennemføre mentoruddannelse for de frivillige.

ACH03 PatrickVelgørenhedstrøjen er i denne version blevet produceret i et begrænset antal på 900 stk. fordelt på børne- og voksenstørrelser, og trøjen kan fortsat bestilles i webshoppen.

Som nævnt sælges trøjen for kun 399 kr., hvoraf Spar Nord, hummel og AaB tilsammen donerer 100 kr. pr. solgt trøje.

Den samlede donation for velgørenhedstrøjen vil blive opgjort pr. 31. december 2017, hvorefter Veteran Oasen vil modtage denne særlige udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Du kan købe AaB's velgørenhedstrøje for Hele Nordjyllands Håndsrækning her.