AaB sælger Thelander til Panathinaikos F.C.

2. juli 2015 kl. 10:24

Den snart 24-årige midterforsvarer skiftede til AaB fra AB i sommeren 2012 og har siden været en stærk bastion i det centrale forsvar.

RT7AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Rasmus har de seneste par sæsoner været en vigtig del af vores succes, og der har igennem længere tid været opmærksomhed omkring ham fra udlandet.

- Denne interesse er nu kulmineret med, at vi er nået til enighed med Panathinaikos, og Rasmus ønskes naturligvis held og lykke med sin nye spændende udfordring i Athen. Vi er stolte af igen at kunne sælge en spiller til en stor europæisk klub, og afskeden med Rasmus betyder, at vi nu vil holde ekstra øje med spillermarkedet, men med både Kenneth Emil Petersen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg og også Thomas Augustinussen til rådighed på den position er vi dog trygge ved situationen, siger Allan Gaarde.   

Rasmus Thelander, der ikke mindst vil blive husket i AaB for sine to hovedstødsmål i sejren i finalen i DBU Pokalen mod FC København 15. maj 2014, ser frem til sin nye opgave:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB og Aalborg, hvor højdepunktet selvfølgelig var at vinde The Double i forrige sæson. Samtidig har jeg fået en del erfaring, da vi sammen kvalificerede os til gruppespillet i Europa League og formåede at gå videre fra en svær gruppe, og jeg vil gerne takke supporterne og alle i og omkring klubben for tre uforglemmelige år.

- AaB og trænerteamet har en stor andel i min udvikling som både spiller og som menneske. Jeg har altid haft høje ambitioner med min fodbold og haft stor tro på mig selv, og jeg føler mig klar og godt rustet til at tage næste step i en stor klub som Panathinaikos, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Grækenland, lyder det fra Rasmus Thelander. 

Rasmus Thelander opnåede 76 officielle kampe og fire scoringer for Hele Nordjyllands Hold.