AaB sælger Rólantsson

17. august 2016 kl. 23:30

Den hurtige færing kom til AaB for to og et halvt år siden fra B 36 Torshavn.

Gilli2AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde forklarer:

- Egentlig havde vi ikke i tankerne at tage afsked med Gilli nu, men efter henvendelsen fra Brann var Gilli meget opsat på at komme afsted, og da vi også nåede til enighed med den norske klub om en overgangssum, så er tingene gået hurtigt.

- Herudover mener vi, at vi stadig er dækket godt ind på backpositionerne, hvor Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting, Bardhec Bytyqi, Joakim Mæhle og Morten Rokkedal alle kan gøre sig gældende, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Gilli nåede desværre aldrig at blive fast mand på Superligaholdet i AaB, men vi ser ham stadig som en spændende spiller og ønsker ham held og lykke i den fortsatte karriere.

Gilli Rólantsson, der også tidligere har været på kontrakt i to og et halvt år hos skotske Aberdeen, ser frem til sin nye udfordring i Norge:

- Jeg er efterhånden blevet 24 år og vil gerne have fast spilletid, så da muligheden opstod med Brann, var jeg ikke i tvivl.

- Min tid i AaB har været lærerig. Det er en god klub, og jeg vil gerne takke alle for vores tid sammen, siger Gilli Rólantsson.

Gilli Rólantsson, der opnåede 28 officielle kampe og en enkelt scoring for AaB, kan debutere for SK Brann på søndag, når klubben møder topholdet Rosenborg.