AaB sælger Kusk til FC Twente

15. juli 2014 kl. 17:10

Kasper Kusk kom som drengespiller til AaB fra samarbejdsklubben Gug Boldklub og er dermed endnu et fornemt eksempel på AaB’s talentudvikling og samarbejde med klubberne i Nordjylland.

Kusk_Randers- Vi er stolte af at sælge Kasper til en hollandsk topklub, og der skal lyde en stor cadeau til AaB’s ungdomstrænere og generelle talentudvikling, ligesom vores cheftræner Kent Nielsen og den øvrige trænerstab har stor ære af Kaspers udvikling, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- Kasper har i de seneste par sæsoner været en afgørende og særdeles dygtig spiller for os, og han ønskes al mulig held og lykke i FC Twente. Kaspers afgang efterlader naturligvis et tomrum, men vi har før taget afsked med en profil og kommet godt igennem det, og det er jeg overbevist om, vil ske igen. Nu er der andre, der får chancen, konstaterer Allan Gaarde.

FC Twente sluttede i den forgangne sæson på tredjepladsen i den hollandske Æresdivision, og Kasper Kusk ser frem til at tiltræde i sin nye klub, men er samtidig vemodig over at forlade AaB:

- At få muligheden i en udenlandsk topklub har været en drøm for mig, og det er betryggende, at FC Twente har fulgt mig i lang tid.

- En stor tak skal lyde til især Kent, den øvrige trænerstab og forskellige ungdomstrænere for at have været med til at udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske siden jeg var 14 år, siger Kasper Kusk.

- Herudover har jeg været glad for den flotte opbakning fra AaB’s supportere, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg sagtens kan se mig selv spille for AaB igen. Det er min klub, fastslår Kasper Kusk.

Kasper Kusk er noteret for 91 officielle kampe og 27 mål for Hele Nordjyllands Hold, mens det i landsholdssammenhæng er blevet til syv A-landskampe og ni U-landskampe for Danmark.

'