AaB-reserverne i 3-0 sejr over AGF

3. oktober 2011 kl. 19:41

Således var der i dagens opgør på Hornevej til tider tale om en-vejs trafik, da AaB-reserverne jagtede revanche fra det seneste indbyrdes opgør, der sluttede 2-2 i Århus trods overtal i spil og chancer til AaB.

Det billede gentog sig i dagens kamp, hvor hjemmeholdet havde klart overtag kampen igennem. Dette udmøntede sig dog ikke i scoringer i de første 45 minutter til trods for mange fine tilbud, mens AGF i modsatte ende af banen blot blev noteret for et enkelt forsøg på mål.

Fra anden halvlegs start fik AaB så endelig sendt bolden i nettet, da Rolf Toft efter 59 minutter udnyttede et oplæg fra Kayke til at score til 1-0.

Og blot fire minutter senere blev føringen fordoblet, da Kayke selv overtog rollen som målscorer – denne gang på assist fra Kasper Kusk.

Dermed var kampen reelt afgjort, men AaB’erne bevarede kadencen og Kasper Kusk kunne lukke og slukke, da han syv minutter før tid afsluttede et flot AaB-opspil ved med højrebenet at hamre bolden op i krogen fra tyve meters afstand.

- Generelt spillede vi en rigtig fin første halvleg, hvor vi kun manglede skarpheden på vores mange chancer. Det talte vi om i pausen og i anden halvleg gik der så endelig hul på bylden. Alt i alt en fuldt fortjent sejr, der dog ikke var så stor som den burde have været, lød det efter kampen fra AaB’s assistenttræner Allan Kuhn.

Som eneste hold i Nord-puljen i Reserveligaen er AaB efter syv kampe fortsat ubesejret og indtager en klar førsteplads med 17 point for syv kampe, samt en målscore på imponerende 25-6.

AaB-reservernes næste opgave er Silkeborg I.F. på udebane mandag den 17. oktober.