AaB-reserver tabte til Vendsyssel FF

14. februar 2017 kl. 14:55

Et ungt AaB-reservehold spillede tirsdag eftermiddag mod Vendsyssel FF's 1. divisionstophold på Hornevej. Den kamp var for stor en mundfuld for hjemmeholdet, der havde Thomas Enevoldsen i kamp for første gang i foråret, da han spillede første halvleg. 

Gæsterne var ved pausen foran 2-0, og i anden halvleg bragte de sig yderligere på 3-0, som blev kampens slutresultat. 

AaB var ellers fint med i starten af kampen, og defensiven stod fast i det etablerede spil, men Vendsyssel FF straffede AaB's reserver i tre omstillinger. 

- Vi var stort set lige så meget på bolden som dem, og det var to hold, der ikke skabte mange chancer i det etablerede spil. Men vi møder et godt hold, der har mulighed for at rykke op i Alka Superligaen, og de var skarpe i tre omstillinger, hvor de straffer os, siger assistenttræner Jacob Friis, der til sidst spillede med seks ungdomsspillere på banen. 

- Det var nogle gode lærepenge for de mange unge spillere, der får en fornemmelse af, hvad der skal til for at spille på det her niveau, siger Jacob Friis. 

AaB stillede op således: 

Nicolaj Jørgensen

Patrick Kristensen - Anders Bærtelsen (U/17) - Morten Rokkedal - Barchec Bytyqi

Oliver Abildgaard - Casper Sloth - Robert Kakeeto - Anders Harpøth Østergaard

Thomas Enevoldsen - Sebastian Grønning

I pausen blev Patrick Kristensen og Thomas Enevoldsen erstattet af Mathias Johannesen (U/19) og Marco Ramkilde. 

I løbet af anden halvleg kom de tre U/19-spillere Alexander Tved (U/19), Nikolaj Lyngø (U/19) og Mathias K. Andersen også på banen. 

AaB genoptager Reserveholdsturneringen mandag 20. februar mod AC Horsens.