AaB og Viktor Ahlmann ophæver samarbejdet

16. august 2016 kl. 12:30

Det seneste års tid har Viktor Ahlmann været udlejet til først Vendsyssel F.F. og senest hos Jammerbugt FC, hvor det i foråret blev til ni fuldtræffere af Viktor Ahlmann i 2. division.

Viktor_AhlmannAaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Viktor har absolut stadig potentiale til at blive Superligaspiller, og han har altid repræsenteret AaB på bedste vis.

- Fast spilletid vil dog åbenlyst være det optimale for Viktors udvikling, og i øjeblikket har vi hård konkurrence om de offensive positioner, hvorfor vi er blevet enige om, at det bedste vil være at skilles nu, men Viktor ønskes kun alt det bedste fremover, fastslår Allan Gaarde.    

Viktor Ahlmann kom oprindeligt til AaB som 12-årig fra samarbejdsklubben Brønderslev I.F.

- Jeg har i et stykke tid været afklaret med situationen og ser frem til at prøve mig af i andre omgivelser, siger Viktor Ahlmann.

- I AaB har jeg både ud fra et sportsligt og et socialt perspektiv haft ni gode år, og mit personlige højdepunkt var min debutkamp på udebane mod SønderjyskE, hvor Jakob (Viktors storebror, red.) og jeg var på banen samtidig. Det var stort, konstaterer Viktor Ahlmann.

- Nu handler det om at finde et sted, hvor der igen bliver kigget min vej, og jeg er åben for alt i både ind- og udland, siger Viktor Ahlmann, der opnåede ti officielle kampe for AaB, mens det i landsholdssammenhæng er blevet til 32 optrædener – senest for U/20-landsholdet i september 2014.

I den tilbageværende AaB-trup har 16 ud af 25 mand spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold.