AaB og Risgård forlænger to år

18. marts 2016 kl. 17:31

Kasper Risgård vendte i sommeren 2013 tilbage til AaB efter fire års fravær med afstikkere i græsk og tysk fodbold samt et ophold hos Silkeborg I.F.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Siden sin tilbagekomst til AaB har Kasper Risgård om muligt haft endnu større betydning for os, end inden han rejste, og vi glæder os over, at vi er blevet enige om en ny aftale.

FCM5- Risgård har en urokkelig vindermentalitet, og med sin rutine, sine kreative evner, sin tekniske formåen og løbevillighed er han ofte med i kampafgørende aktioner, og som vores fans ynder at synge, så scorer Kasper Risgård, når han vil, siger Allan Gaarde.

Kasper Risgård glæder sig ligeledes over, at en ny kontrakt med AaB er en realitet.

- Både AaB og jeg har ønsket, at tingene skulle falde på plads, så forhandlingerne har været ukomplicerede, og jeg er glad og stolt over at have skrevet under på en ny kontrakt med AaB.

- Jeg har tidligere i min karriere truffet forkerte valg, men det bedste valg jeg har gjort, var at vende tilbage til AaB for to og et halvt år siden. Det er her, jeg hører hjemme, og jeg er stadig sulten efter at forbedre mig, hver eneste dag jeg går på træningsbanen, siger Kasper Risgård og tilføjer:

- Både på og uden for banen mener jeg, at jeg stadig har meget at bidrage med, og jeg nyder den form for angrebshidsigt, aggressivt og offensivt teknisk præget fodbold, som vi praktiserer.

- Med vores mange unge talentfulde spillere i truppen vil jeg også få et større og større ansvar, og det er jeg parat til. På vores gode dage skal de andre hold i Alka Superligaen stå tidligt op for at matche os, mens vi omvendt også kan have udfald, som vi selvfølgelig skal forsøge at minimere, slutter Kasper Risgård.

Kasper Risgård, der oprindeligt kom til AaB som juniorspiller fra samarbejdsklubben Aars I.K., er inden aftenens jyske klassiker mod AGF noteret for 248 officielle kampe og 36 scoringer for AaB.

'