AaB og Kenneth Emil skilles til sommer

7. januar 2016 kl. 15:00

Kenneth Emil Petersen kom til AaB fra AC Horsens i sommeren 2009.

KEP3Sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi havde tilbudt Kenneth Emil en kontraktforlængelse, men vi har ikke kunnet blive enige, hvorfor ”KEP” har valgt at takke nej til en ny aftale.

- Kenneth Emil har været fuldstændig fair over for os i forhandlingerne, og vi glæder os over at have ham til rådighed i et vigtigt og spændende forår, fastslår Allan Gaarde og tilføjer:

- Selvom vi fra sommer råder over både Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg og U/19-landsholdsspiller Morten Rokkedal til positionerne i midterforsvaret, så vil nu begynde at kigge os omkring efter endnu en spiller til at dække de defensive pladser centralt.

Kenneth Emil Petersen, som i den kommende uge fylder 31 år, kalder beslutningen om at forlade AaB for hård:

- Jeg har brugt de seneste uger til at nå frem til min beslutning, og da vi ikke har kunnet blive enige om en ny aftale, så har jeg valgt at søge nye udfordringer.

- De fleste ved, at jeg har været sindssyg glad for mine snart syv år i AaB og i Aalborg, og derfor har det også været en hård afgørelse at træffe, erkender Kenneth Emil Petersen.

- Nu glæder jeg mig til at gøre arbejdet færdigt i AaB, og forhåbentlig kan vi præstere et optimalt forår, hvor vi både i Alka Superligaen og i DBU Pokalen er med, hvor det for alvor er sjovt, slutter Kenneth Emil Petersen.

Kenneth Emil Petersen, der i forrige sæson var med til at sikre AaB The Double, er foreløbig noteret for 190 officielle kampe og 11 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.