AaB og Jönsson tager afsked

30. maj 2016 kl. 11:09

Den svenske offensiv-spiller kom til AaB i august 2013 på en lejeaftale fra tyske VfL Wolfsburg, og efter den daværende sæson hvor AaB vandt The Double blev opholdet forlænget med en toårig kontrakt.

Jonsson_VFF2AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi tog en kalkuleret chance, da vi for snart tre år siden hentede en på dette tidspunkt meget skadesplaget Rasmus Jönsson til AaB, men vores dygtige sundhedssektor fik langsomt bygget Rasmus op, så han kunne vise sine uomtvistelige kvaliteter for vores klub, hvilket blandt andet var stærkt medvirkende til The Double i 2014.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde set Rasmus fortsætte i AaB, hvorfor vi også i månedsvis har forsøgt at få en ny aftale på plads. Rasmus har imidlertid valgt at søge nye udfordringer, hvilket vi naturligvis respekterer, og Rasmus ønskes al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

- Vi har på forkant sikret os tilgang fra Marco Meilinger fra den kommende sæson, men det er klart, at Rasmus’ afgang betyder, at vi stadig vil være aktive på spillermarkedet i vores arbejde med at opbygge et nyt og konkurrencedygtigt hold, konstaterer Allan Gaarde.

Rasmus Jönsson har været glad for sine år i AaB:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB og Aalborg, og jeg har intet at udsætte på klubben, hvor jeg virkelig har trivedes.

- AaB har været med til at kickstarte min karriere, og særligt vil jeg huske tilbage på vores mesterskab og pokalsejr i 2014, siger Rasmus Jönsson.

- Nogen gange har man bare brug for en ny udfordring, og her føler jeg, at tiden er den rette for mig til at prøve noget nyt, men jeg ønsker selvfølgelig kun AaB alt det bedste fremover, slutter Rasmus Jönsson.     

Rasmus Jönsson opnåede 72 officielle kampe og 12 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.