AaB henter Mjällby-profil

22. januar 2015 kl. 18:44

Den kreative midtbanespiller er noteret for 67 kampe og ti mål i Allsvenskan, ligesom det foreløbig er blevet til to A-landskampe og otte U/21-landskampe for Sverige.

Andreas Blomqvist1AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Andreas Blomqvist er en teknisk dygtig, spilintelligent og målfarlig spiller, der både styrker vores kvalitet og vores bredde i truppen.

- Han indeholder et stort potentiale, og vi har en tro på, at han kan fortsætte sin udvikling hos os, og vi er selvfølgelig glade for, at han valgte AaB som sin nye klub, siger Allan Gaarde.

Andreas Blomqvist, der kan blive den 15. svenske spiller i historien på AaB’s bedste mandskab efter stærke offensive navne som eksempelvis Rasmus Jönsson, Andreas Johansson, Rade Prica, Mattias Lindström, Martin Ericsson og Anders Andersson, ser frem til sin nye udfordring:

- Det bliver vældigt spændende, og AaB er for mig en fantastisk klub at komme til.

- AaB vandt i den seneste sæson både mesterskabet og pokalturneringen, og samtidig spiller man attraktiv fodbold. Desuden har jeg talt med Anders Andersson, der kun kunne anbefale klubben, fortæller Andreas Blomqvist.

- Min ambition er selvfølgelig at blive en del af holdet så hurtigt som muligt, og jeg ser frem til at udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske i mine nye omgivelser i Aalborg, siger 22-årige Andreas Blomqvist, der forventes allerede at være til rådighed for cheftræner Kent Nielsen i fredagens testkamp mod AGF og søndagens ditto mod Vendsyssel F.F.

Andreas Blomqvist har skrevet under på en aftale frem til 30. juni 2019 og vil fremover bære trøje nummer 14 for Hele Nordjyllands Hold.