AaB henter Casper Sloth i Leeds

4. juli 2016 kl. 16:00

I det engelske er det blevet til 14 officielle optrædener for 24-årige Casper Sloth siden salget fra AGF i august 2014.

CS2Udover sine 35 U-landskampe er Casper Sloth også noteret for otte A-landskampe – senest spillede han mere end en time fra start, da Danmark i marts 2014 mødte England på Wembley.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Af forskellige årsager har Casper Sloth ligesom i øvrigt flere andre danske spillere ikke opnået den sportslige succes i udlandet, som han havde håbet og troet på.

- I Alka Superligaen kender vi imidlertid Caspers kreative kvaliteter; henover tre-fire sæsoner beviste han sig i Aarhus, og han kommer nu til AaB som en sulten spiller og med en perfekt alder, siger Allan Gaarde.

- I fællesskab skal vi både for AaB, holdet og Caspers egen skyld have udviklet Caspers kompetencer endnu mere, og vi ser ham umiddelbart bidrage på den centrale midtbane, men i vores spilsystem også på kanten hvor hans visioner og drev med bolden også vil kunne komme til sin ret, påpeger Allan Gaarde.

- Vi er glade for, at Casper har valgt AaB og er bevidste om, at vores i forvejen dygtige og talentfulde trup inklusive tilgangen af Markus Holgersson, Marco Meilinger og Casper Sloth givetvis skal tilføres yderligere blod, men som i det seneste tilfælde med Casper Sloth så er det vores opgave at bevare overblikket og have is i maven, så vi får de rigtige spillere ind, konstaterer Allan Gaarde.

Casper Sloths oprindelige klubber er TST 79 og efterfølgende Brabrand I.F., hvorfra han som ungdomsspiller skiftede til AGF, hvor det inden afrejsen til Leeds blev til 134 officielle kampe og ti scoringer.

CS3- Jeg har igennem længere tid været vidende om AaB’s interesse og været tændt på et skifte, og i sidste uge overbeviste en direkte samtale med Allan Gaarde mig for alvor om, at AaB og jeg vil være et godt match, siger Casper Sloth og tilføjer:

- Blandt spillere har AaB som klub et fantastisk ry med ordentlige værdier, ligesom AaB rent sportsligt er kendt for positiv fodbold og stærke resultater. Alt dette ser jeg frem til at blive en del af, og forhåbentlig kan jeg med mine præstationer bidrage til fællesskabet, så både AaB og jeg selv vil opleve fremgang.

- Jeg mener, at jeg i dag er en mere komplet spiller, end da jeg rejste til England, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i AaB, lyder det fra Casper Sloth.

Casper Sloth får trøje nummer 14 i AaB, hvor han indleder træningen allerede i morgen.

AaB og Casper Sloth indleder sæsonen på Nordjyske Arena mod AC Horsens søndag den 17. juli - køb dit sæsonkort her.