AaB forlænger med Kasper P.

2. juli 2015 kl. 13:30

Kasper Pedersen kommer oprindeligt fra samarbejdsklubben Aabybro I.F., men skiftede som 12-årig til AaB fra en anden samarbejdsklub Jetsmark I.F.

FCK4I sin første seniortid optrådte Kasper Pedersen i Danmarksserietruppen, men i foråret 2013 kom debuten i Alka Superligaen.

- Kasper P. var måske ikke det mest lysende talent som ungdomsspiller, men han er et godt eksempel på, at dedikation og hårdt arbejde alligevel kan bringe dig igennem nåleøjet, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Kasper er en klog og fysisk stærk spiller, der gennem længere tid har optrådt på et stabilt højt niveau, hvilket er sjældent for så ung en spiller, og vi er sikre på, at han vil fortsætte sin imponerende udvikling, lyder det fra Allan Gaarde.   

Kasper Pedersen glæder sig over forlængelsen:

- Der var egentlig ikke så meget at tænke over. Jeg havde stadig halvandet år tilbage af min aftale, men jeg ser det som en kæmpe cadeau fra klubben, at jeg nu har fået en fireårig kontrakt.

- Målsætningen for mig må være at fortsætte min udvikling og bevise, at jeg kan træde til som fast spiller, og for at det kan lykkes, skal jeg fortsætte det ydmyge og hårde arbejde, siger Kasper Pedersen. 

Kasper Pedersen er noteret for 30 officielle kampe og tre scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

'