AaB forlænger med Jakob Ahlmann

31. juli 2015 kl. 08:41

Den 24-årige venstreback kom som 12-årig til AaB fra samarbejdsklubben Brønderslev IF, men har i knap et år været ukampdygtig efter en korsbåndsskade.

Ahlmann er dog nu tilbage i fuld træning og spillede seneste med i tirsdagens opvisningskamp mod tyske Hamburger Sports-Verein.

Ahlmann_FCMAaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Jakob er en af succeshistorierne fra vores talentudvikling, hvor det er fantastisk, at se hvordan han har taget vejen fra drengespiller til Superligaen og videre til det danske A-landshold.

- Han har tidligere bevist, at når han er på sit topniveau er han blandt de bedste, hvis ikke den bedste, venstre back i Superligaen. Derfor er vi glade for at have forlænget aftalen med Jakob i endnu et år, og vi glæder os til forhåbentlig inden længe at se ham tilbage på det høje niveau, vi ved han har.

For Jakob Ahlmann giver kontraktforlængelsen ro til at fokusere på at genfinde sit tidligere niveau:

- Det har været et hårdt år på grund af korsbåndsskaden, så det er rart, at der nu er ro på og, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at spille fodbold. Samtidig er det dejligt, at det bliver i AaB jeg får mulighed for at finde mit topniveau igen.

- Jeg træner fuldt ud med, og var med i reserveholdskampen i weekenden, og mod HSV i tirsdags. Nu håber jeg snart at kunne gøre mig gældende på Superliga-niveau igen. Jeg ved der vil komme perioder efter så lang en pause hvor man dykker lidt, men det skal vi forsøge at minimere, og nu ser jeg bare fremad.

Jakob Ahlmann er en af i alt 16 spillere af egen avl i den nuværende AaB-trup og har foreløbig spillet 88 kampe for AaB, samt scoret tre mål, ligesom CV’et også tæller to A-landskampe.