AaB forlænger med Curth

11. august 2011 kl. 14:00

Den 27-årige angriber skiftede i 2005 til AaB fra hollandske Feyenoord, og siden er det blevet til blandt andet DM-guld, DM-bronze, topscorer-titel i Superligaen og pletskud i Champions League.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen er meget tilfreds med forlængelsen:

Jeppe Curth1- Det er altid et godt udgangspunkt for en forhandling, når begge parter – som i dette tilfælde – udtrykker stor interesse for at fortsætte samarbejdet.

- Alene Jeppes antal af scoringer fortæller om hans betydning, men også uden for banen har Jeppes optræden stor værdi for AaB. Her er han om nogen en god repræsentant for det, som klubben står for, siger Lynge Jakobsen.

Jeppe Curth glæder sig ligeledes over aftalen:

- Både på Energi Nord Arena og uden for stadion er jeg fra første dag blevet taget godt imod. Jeg har det fortrinligt både i AaB som klub og i Aalborg som by, og det betyder utrolig meget for mig.

- Det var stort at vinde mesterskabet og spille alle de europæiske kampe, men faktisk har det været lige så fantastisk at opleve, hvordan hele Nordjylland i foråret stod sammen om AaB, da vi havde kniven for struben i Superligaen, siger Jeppe Curth. 

- Den fantastiske opbakning gør vi altid vores bedste for at betale tilbage, og jeg synes, vi igen har en spændende trup. Vi har en god stamme på holdet, og samtidig har vi en masse talentfulde spillere, som skal udvikles og vejledes på bedste vis, og det er en rolle, jeg gerne påtager mig og bidrager til, lyder det fra Jeppe Curth. 

Med sine 56 scoringer i 214 officielle kampe er Jeppe Curth blot en enkelt fuldtræffer fra at avancere til Top 10 på AaB’s All time-topscorerliste.

Jeppe Curth og hele Nordjyllands hold kan opleves lørdag på Energi Nord Arena, når OB kommer på besøg. Køb i forsalg din billet her.