AaB forlænger med Augo

17. oktober 2013 kl. 12:20

Den 32-årige kaptajn skiftede i januar 2011 tilbage til AaB efter halvanden sæson hos østrigske FC Red Bull Salzburg, og kontraktforlængelsen glæder AaB’s sportschef Allan Gaarde:

Augo-ny-3- Thomas er en institution i AaB, og han har stor betydning for vores trup. Der er hård kamp om pladserne på vores midtbane, og selvom ”Augo” på det seneste ikke har fået den samme spilletid som tidligere, så har han tacklet tingene beundringsværdigt professionelt.

- Vi er ikke i tvivl om, at ”Augo” stadig kan bidrage både på og under for banen, og vi er glade for, at vi har kunnet få enderne i forhandlingerne til at mødes.

Thomas Augustinussen skiftede som drengespiller til AaB fra samarbejdsklubben Aabybro I.F.

- AaB er min klub, og jeg har ikke haft andre prioriteter end at blive enig med AaB om en ny aftale, fastslår Thomas Augustinussen og tilføjer:

- Det er her, jeg hører hjemme, og jeg vil gøre alt for at bidrage så meget som muligt til det spændende projekt, der foregår i AaB. Vi har ufatteligt mange talentfulde spillere af egen avl i truppen og endnu flere er på vej, og forhåbentlig kan jeg være en af dem, som de kan læne sig op ad. Det er fedt, at vi igen kan begå os i den bedste halvdel af Superligaen, og det er også i toppen, at AaB hører til.

Thomas Augustinussen har scoret 43 gange i 359 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold. Et kampantal der i klubbens historie kun er overgået af syv andre spillere.

'