AaB forlænger med anføreren

28. juli 2011 kl. 17:02

Kjetil3Således vil 35-årige Wæhler, der kom til AaB i foråret 2009, som minimum være at finde i AaB i hele sæsonen 2011/2012.

- Det er dejligt at have en ny aftale med Wæhler på plads, foreløbig frem til sommeren 2012. Kjetil er anfører, og er på alle måder en leder for vores hold, hvorfor han også er meget vigtig for hele truppen, forklarer sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- I min optik er han blandt de allerbedste forsvarsspillere i hele Superligaen, og at han er fast mand på det norske landshold understreger blot den klasse han har, lyder det videre fra Lynge Jakobsen. 

Også Kjetil Wæhler er tilfreds med det forlængede samarbejde med AaB: 

- Jeg er rigtig glad for at være i klubben og min familie er glade for at være i Aalborg. Dog skal mine børn snart i skole, så derfor passer det perfekt med, at vi i første omgang forlænger samarbejdet frem til næste sommer.

- Vi har lært meget af den sæson vi var igennem og har fået en god start på den nye, hvor jeg synes at Kent Nielsen og Allan Kuhn gør det rigtig godt. Kan vi fortsætte de gode takter fra de første kampe kan det blive en meget spændende sæson vi er i gang med nu, hvilket jeg ser frem til at være en del af, udtaler Kjetil Wæhler.

Kjetil Wæhler er foreløbig noteret for 78 kampe og tre mål i AaB, samt 24 A-landskampe og et mål for Norge.