AaB forlænger med Ahlmann-brødre

9. februar 2012 kl. 10:11

U/21-landsholdsspiller Jakob Ahlmann og U/17-landsholdsspiller Viktor Ahlmann er dermed på kontrakt indtil henholdsvis 30. juni 2016 og 30. juni 2015.

Jakob-Ahlmann-2Sportsdirektør Lynge Jakobsen glæder sig over aftalerne:

- Jakob viste i efteråret, at han kan begå sig på Superliga-niveau, og han har et stort potentiale, som vi i fællesskab glæder os til at udvikle yderligere.

Mens Jakob Ahlmann foretrækker positionen i venstre forsvarsside, er Viktor Ahlmann at betragte som offensiv-spiller med midtbanen og angrebet som udgangspunkt.

- Viktor er ét af mange lysende talenter i vores ungdomsafdeling, og vi er ikke i tvivl om, at han en dag vil gøre sin bror selskab på AaB’s Superliga-hold, siger Lynge Jakobsen.  

Jakob Ahlmann er noteret for otte officielle kampe for AaB’s bedste mandskab, mens Viktor Ahlmann først fra sommeren 2013 bliver seniorspiller.

Seneste brødrepar i aktion i en officiel kamp på AaB’s bedste mandskab var i øvrigt helt tilbage i oktober 1984, hvor Henrik Vandet Kristensen og Torben Vandet Kristensen begge betrådte græsset i en udekamp i 3. division mod Jyderup.

(Statistisk kilde: John Laden Jensen).