AaB-forlængelse på plads med anfører Würtz

6. januar 2016 kl. 09:12

Rasmus Würtz er med sine 397 officielle kampe noteret for femteflest optrædener nogensinde for AaB.

Wurtz_VFF4AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde er glad for forlængelsen:

- Både på og uden for banen er Rasmus Würtz en absolut nøglefigur for os, og med årene er han kun blevet bedre og bedre og en meget væsentlig årsag til vores stærke præstationer igennem de seneste sæsoner.

- Derfor har det selvfølgelig også været meget vigtigt for os at beholde Rasmus i klubben, og vi ser frem til, at han fortsat skal vise sin store værdi i AaB-trøjen, siger Allan Gaarde  

Rasmus Würtz glæder sig ligeledes over beslutningen.

- Selvom jeg er 32 år, så føler jeg stadig, at jeg har et udviklingspotentiale i AaB, og jeg mener også, at jeg har en rolle, hvor jeg kan bidrage.

- Det er jo ingen hemmelighed, at AaB ynder at give unge talenter chancen, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at vi samtidig er nogle rutinerede spillere, der kan være med til at sikre balancen på holdet, siger Rasmus Würtz.

- Som klub er vi i gang med et spændende projekt, og vi glæder os til et forår, hvor der udover 15 vigtige kampe i Alka Superligaen som minimum også venter os en spændende kvartfinale i DBU Pokalen, slutter Rasmus Würtz.

Hele Nordjyllands Hold, der efter 18 spillerunder indtager andenpladsen i Alka Superligaen, starter forberedelserne til forårspremieren 29. februar i dag.

'