AaB belønner Abildgaard med fireårig kontrakt

10. september 2015 kl. 11:45

Oliver Abildgaard, der som tiårig kom til AaB fra samarbejdsklubben Aalborg Freja, blev i sommer rykket op i Superligatruppen sammen med U/19 Ligaholdkammeraterne Jannik Pohl og Asger Bust.

Oliver2Allerede i sæsonens første spillerunde mod Esbjerg kom den officielle AaB-debut, hvilket endda blev krydret med en pointgivende udligning.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Overordnet set er det særdeles glædeligt, at vi med dygtigt talentarbejde i både AaB og i vores cirka 120 samarbejdsklubber igen og igen som en rød tråd i vores strategi kan give unge spillere chancen på vores førstehold.

- Så sent som i aftes mod Vendsyssel F.F. spillede Oliver en flot kamp, og det fortæller også noget om hans mentalitet, at han i sin debut mod Esbjerg først begik et lidt urutineret straffespark, men ikke lod sig påvirke præstationsmæssigt og senere i opgøret stod for udligningen, siger Allan Gaarde.

- Oliver er en teknisk stærk spiller, der på blot tre måneder har gennemgået en enorm udvikling, hvilket udover dygtigt trænerarbejde kan tilskrives en fornuftig og seriøs mand, der hver eneste dag arbejder dedikeret på træningsbanen. For andre unge spillere er Olivers indstilling et eksempel til efterfølgelse, og han har klart potentiale til at blive en Superligaprofil, mener Allan Gaarde.

Oliver Abildgaard glæder sig over sin nye aftale:

- Det er en fantastisk mulighed for mig, at jeg kan få lov til at fortsætte min udvikling både som menneske og som spiller i AaB.

- Tingene er pludselig gået stærkt, men jeg har arbejdet ydmygt og troet på mine egne evner, ligesom jeg også er blevet taget godt imod i truppen, siger Oliver Abildgaard.

- For mig handler det om at fortsætte det hårde arbejde, og naturligvis er målsætningen så meget spilletid som muligt, fastslår Oliver Abildgaard.

19-årige Oliver Abildgaard er foreløbig noteret for fem officielle kampe og en enkelt fuldtræffer for Hele Nordjyllands Hold.