Menno van Dam før mandagskampen

22. september 2024 kl. 10:26 af Rasmus Estrup

Efter et par uger med pokalsejre over Morud/Veflinge og FC Fredericia samt en sejr over Lyngby Boldklub i 3F Superligaen står vi i morgen over for FC København i niende runde af 3F Superligaen. 

I skrivende stund ligger FC København på femtepladsen med 14 point, mens vi indtager niendepladsen med ni point.

Cheftræner Menno van Dam sætter i interviewet øverst ord på forventningerne til mandagskampen, der spilles i Parken kl. 19.00 mandag aften. 

Find al praktisk info om kampen her. 

Opgøret kan følges på TV2 Play og TV2 Sport X, der sender optaktsudsendelsen Totalfodbold fra kl. 18.00, ligesom det kan høres i radioens P4. 

Tags på denne nyhed

To akademispillere til U/16 Future-samling

22. september 2024 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Tirsdag 1. oktober mødes U/16 Future-landsholdet i Nyborg til en træningssamling, og med i truppen er Mikkel Zinck og Emil Klingenberg fra AaB Akademiet. 

U/16 Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Tags på denne nyhed

Håndsrækningsdragten får premiere i Parken

21. september 2024 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Tirsdag blev denne sæsons håndsrækningstrøje fra Macron præsenteret, og for hver solgt trøje donerer AaB, Arbejdernes Landsbank og Macron gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning 100 kr. til Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg. 

Håndsrækningstrøjen består af et ternet design med elementer fra den originale indkaldelse til AaB’s stiftende generalforsamling på Hotel Royal i centrum af Aalborg 13. maj 1885 kl. 21.30. De gyldne detaljer går igen fra årets klubtrøje, som en henvisning til klubbens historiske meritter. 

På trøjen indgår et særligt jubilæumslogo, der også indgår på både klubtrøjen og andentrøjen, og som viser vartegnet med to cricketbat, som tårnede over vores gamle klubhus på Eksercerpladsen i Aalborg.

Sæsonens spillertrøjer er som sædvanlig produceret i et miljøvenligt Eco Fabric-materiale, der udelukkende er fremstillet i genbrugsplast.

Normalt optræder vi så vidt muligt i vores rød-hvide klubdragt, men den kan ikke bæres mod FC København, og derfor bliver håndsrækningstrøjen i stedet båret for første gang. 

Køb håndsrækningstrøjen på www.aabshoppen.dk. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-Randers FC

20. september 2024 kl. 13:00 af Rasmus Estrup

 www.billet.aabsport.dk er der åbnet for salg af billetter til AaB-Randers FC søndag 20. oktober kl. 14.00. Dermed kan man købe billetter til vores to næste hjemmekampe, da der naturligvis også kan købes billetter til næste uges hjemmekamp mod Sønderjyske Fodbold søndag 29. september kl. 14.00. 

Ønsker man at blive sæsonabonnent og billetabonnent kan det ligeledes lade sig gøre på www.billet.aabsport.dk. 

Tilhængere af udeholdene skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. AaB gør desuden opmærksom på, at tilskuere der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

I denne sæson har der indtil videre været i gennemsnit 9.618 tilskuere til vores hjemmekampe i 3F Superligaen. For hver tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park i efteråret donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fire hjemmekampe er Wintherhjælpen sikret en donation på 76.944 kr. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: FC Fredericia-AaB 1-4

20. september 2024 kl. 06:47 af Rasmus Estrup

Torsdag aften vandt vi 4-1 på udebane over FC Fredericia i Oddset Pokalens tredje runde, og dermed er vi videre til fjerde runde i pokalturneringen. 

Vi indledte kampen bedst mod NordicBet Ligaklubben, og efter ti minutter bragte Kelvin John os i front efter en assist af Mathias Jørgensen. 

Efter pausen fordoblede Mathias Jørgensen føringen, da han dirigerede Kasper Jørgensens præcise indlæg i kassen, og 20 minutter før tid scorede Nicklas Helenius til 3-0 på et straffespark begået mod Jubril Adedeji. 

Et kvarter før tid reducerede hjemmeholdets Asbjørn Bøndergaard til 3-1, men med ti minutter tilbage lukkede Kelvin John kampen med 4-1-målet efter et oplæg af Mads Bomholt. 

Se alle målene i dette fyldige sammendrag af pokalopgøret. 

Næste runde i Oddset Pokalen spilles som udgangspunkt i slutningen af oktober. 

Tags på denne nyhed
'