Fire AaB’ere i landsholdsaktion

11. september 2024 kl. 08:11 af Rasmus Estrup

Melker Widell var i startopstillingen for det svenske U/21-landshold, der gæstede Moldova i EM-kvalifikationen, og trods et rødt kort til hjemmeholdet tidligt i anden halvleg lykkedes det ikke svenskerne at score, og opgøret sluttede derfor 0-0.

Melker Widell fik de første 80 minutter på banen, og han står nu noteret for ti ungdomslandskampe, hvoraf syv er for U/21-landsholdet.

Davidsen og Bomholt i sejr
For det danske U/20-landshold, der i går mødte Sverige på udebane i en venskabskamp, var der fuld spilletid til Kasper Davidsen, mens Mads Bomholt spillede hele anden halvleg.

Danskerne vandt opgøret 4-1 efter en dansk pauseføring på 1-0.

Indskiftede Mads Bomholt assisterede de danske fuldtræffere til 2-0 og 3-0.

Mads Bomholt, der i går spillede sin første U/20-landskamp, står nu noteret for syv ungdomslandskampe, og Kasper Davidsen er på fire ungdomslandskampe i alt.

Møller indskiftet i U/18-nederlag
Også det danske U/18-landshold spillede i går mod Sverige, og her blev AaB Akademiets Valdemar Møller indskiftet ti minutter før tid i et 1-0-nederlag.

Tirsdagens optræden var Valdemar Møllers anden ungdomslandskamp.

Pokalkamp mod FC Fredericia 19. september

10. september 2024 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Efter en 7-0-sejr over Morud/Veflinge står vi over for NordicBet Ligaklubben FC Fredericia i tredje runde af Oddset Pokalen. 

Kampen spilles på Monjasa Park i Fredericia torsdag 19. september kl. 18.00. 

FC Fredericia har på vej til tredje runde besejret Ringkøbing I.F. med 9-1 og B 1909 med 4-0. I NordicBet Ligaen ligger FC Fredericia på nuværende tidspunkt på andenpladsen med 15 point efter otte runder. 

Der kan købes billetter til pokalkampen i Fredericia på https://fcfredericia.dk/billetter/

Har man ikke mulighed for at se kampen på Monjasa Park, kan opgøret ses på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

Fredagsfest og Veteran Match på Aalborg Portland Park

10. september 2024 kl. 09:56 af Rasmus Estrup

Spillerunde: 8
Spilledato: Fredag 13. september 2024
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 17.30
3F Fanzonen åbner: Kl. 16.30

Flere end 8.000 har billet
På nuværende tidspunkt har flere end 8.000 billet til kampen mod Lyngby Boldklub. Har du endnu ikke selv billet, kan de købes på www.billet.aabsport.dk nu.

På kampdagen kan der købes billetter i billethuset, der åbner kl. 17.30.

Tilhængere af Lyngby Boldklub skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. AaB gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Billetinformationen åbner kl. 17.30 på fredag.

Veteran Match med hyldest af danske veteraner
Sammen med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Aalborg Kommune holder vi Veteran Match på fredag for at hylde danske krigsveteraner.

Danske veteraner er således inviteret gratis ind til kampen, hvor de også vil blive hyldet med specialdesignede spillertrøjer, flag, stadionspeak og velfortjente klapsalver.

De specialdesignede spilletrøjer, som vil blive båret af spillerne i startopstillingen, er prydet med et Veteran Match-logo, og de kampbrugte trøjer vil efterfølgende komme på auktion. Pengene fra trøjeauktionen går til trygge idrætsfællesskaber for veteraner med fysiske og psykiske mén – såkaldte Safe Zones, der er udviklet af DIF Soldaterprojekt. 

Læs mere her.

Students’ Grandstand Party fra kl. 15.30
Til fredagskampen holder vi Students’ Grandstand Party, hvor Faxe Kondi og Aalborg Portland har inviteret studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis ind til kampen. Er du studerende, kan du tilmelde dig via tilmelding på dette link.

Students’ Grandstand Party begynder i 3F Fanzonen kl. 15.30. Her vil der frem til kl. 17.30 være Meet ‘N’ Greet med nordjyske virksomheder, hvor de studerende i en afslappet atmosfære kan møde nordjyske virksomheder og få indsigt i muligheder for studiejob og praktik, så de får mest muligt ud af deres tid som studerende i Nordjylland.

Mellem kl. 15.30 og 16.00 vil der blive udleveret en voucher til én gratis øl eller sodavand til alle tilmeldte. Voucheren kan bruges i en særlig bod i 3F Fanzonen fra kl. 15.30, hvor der også vil være en DJ og andre aktiviteter.

Find yderligere info og tilmeld dig Students’ Grandstand Party her: https://www.aab-sport.dk/students-grandstand-party-2024-studerende 

Faxe Kondi gæster 3F Fanzonen kl. 15.30
På fredag gæster Faxe Kondi 3F Fanzonen med en Faxe Kondi Pro-stand, hvor der uddeles gratis Faxe Kondi Pro til de første 1.000 besøgende.

Derudover kommer Faxe Kondi med en masse aktiviteter som en photobooth, fitlight-reaktionsspil, en rebounder og særlige sjippetov. 

Øvrige aktiviteter i 3F Fanzonen begynder kl. 16.30
De sædvanlige boder og aktiviteter i 3F Fanzonen åbner kl. 16.30 på fredag, hvor du som noget nyt kan købe en omgang "Gratværk" (pølsemix) eller pommes frites.

I fanzonen kan du prøve kræfter med en Goal Station eller få ansigtsmaling i AaB-farver, ligesom 3F har en boldtårnskonkurrence, man kan deltage i.

Du kan som altid også købe lækker mad fra grillen, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Køb vores spillertrøjer i AaB Shoppen
I AaB Shoppen både i 3F Fanzonen og i foyeren kan du blandt andet få fingrene i vores nye klubtrøje og andentrøje.

AaB Shoppen åbner i 3F Fanzonen kl. 16.30 og i foyeren kl. 17.00. Ligeledes vil der i 3F Fanzonen være en merchandise-vogn fra kl. 17.45. 

Klubbesøg af Nørresundby Forenede Boldklubber og Vejgaard Boldspilklub’
Vores 3F Superligaspillere løber fredag aften på banen med ungdomsspillere fra partnerklubberne Nørresundby Forenede Boldklubber og Vejgaard Boldspilklub.

Ungdomsspillere fra de to klubber deltager også i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park.

Kør gratis med tog- og bus til kampen
I 2024 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. 

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre gratis med. Læs mere her.

Adgang til boder og toiletter i 3F Fanzonen under kampen
3F Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB hylder danske veteraner fredag aften

9. september 2024 kl. 12:37 af Rasmus Estrup

Veteran Match er et nationalt initiativ fra DIF Soldaterprojekt, som går på tværs af de bedste danske rækker i fodbold, håndbold og ishockey med det formål at anerkende de danske veteraner, der har sat livet på spil for en større sag.

Deres indsats hylder vi til 3F Superligakampen på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub fredag aften i fællesskab med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Aalborg Kommune.

Danske veteraner er således inviteret gratis ind til kampen, hvor de også vil blive hyldet med specialdesignede spillertrøjer, flag, stadionspeak og velfortjente klapsalver.

De specialdesignede spilletrøjer, som vil blive båret af spillerne i startopstillingen, er prydet med et Veteran Match-logo, og de kampbrugte trøjer vil efterfølgende komme på auktion. Pengene fra trøjeauktionen går til trygge idrætsfællesskaber for veteraner med fysiske og psykiske mén – såkaldte Safe Zones, der er udviklet af DIF Soldaterprojekt. 

Vi glæder os til at tage imod de nordjyske veteraner til en festlig kamp fredag aften kl. 19.00.

Læs mere om Veteran Match på veteranmatch.dk.

Tags på denne nyhed

Bomholt indkaldt til U/20-landsholdet

9. september 2024 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

Siden lørdagens U/20-sejr over Sverige er Mads Bomholt blevet efterudtaget til U/20-landsholdstruppen, der i forvejen også omfatter Kasper Davidsen. 

U/20-landsholdet spiller i morgen en ny venskabskamp mod Sverige, hvilket kan blive Mads Bomholts første U/20-landskamp, såfremt han får spilletid.

Hidtil har Mads Bomholt, der var med til U/19 EM-slutrunden i sommer, spillet seks ungdomslandskampe og scoret to mål.

Tags på denne nyhed
'