AaB hylder danske veteraner fredag aften

9. september 2024 kl. 12:37 af Rasmus Estrup

Veteran Match er et nationalt initiativ fra DIF Soldaterprojekt, som går på tværs af de bedste danske rækker i fodbold, håndbold og ishockey med det formål at anerkende de danske veteraner, der har sat livet på spil for en større sag.

Deres indsats hylder vi til 3F Superligakampen på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub fredag aften i fællesskab med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Aalborg Kommune.

Danske veteraner er således inviteret gratis ind til kampen, hvor de også vil blive hyldet med specialdesignede spillertrøjer, flag, stadionspeak og velfortjente klapsalver.

De specialdesignede spilletrøjer, som vil blive båret af spillerne i startopstillingen, er prydet med et Veteran Match-logo, og de kampbrugte trøjer vil efterfølgende komme på auktion. Pengene fra trøjeauktionen går til trygge idrætsfællesskaber for veteraner med fysiske og psykiske mén – såkaldte Safe Zones, der er udviklet af DIF Soldaterprojekt. 

Vi glæder os til at tage imod de nordjyske veteraner til en festlig kamp fredag aften kl. 19.00.

Læs mere om Veteran Match på veteranmatch.dk.

Tags på denne nyhed

Bomholt indkaldt til U/20-landsholdet

9. september 2024 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

Siden lørdagens U/20-sejr over Sverige er Mads Bomholt blevet efterudtaget til U/20-landsholdstruppen, der i forvejen også omfatter Kasper Davidsen. 

U/20-landsholdet spiller i morgen en ny venskabskamp mod Sverige, hvilket kan blive Mads Bomholts første U/20-landskamp, såfremt han får spilletid.

Hidtil har Mads Bomholt, der var med til U/19 EM-slutrunden i sommer, spillet seks ungdomslandskampe og scoret to mål.

Tags på denne nyhed

Hvistendahl og Egebæk i ny U/17-sejr

9. september 2024 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold med de to akademispillere Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen i truppen vandt i går den anden af to venskabskampe mod Irland i Spanien. 

I går var Johan Hvistendahl i startopstillingen, og han blev udskiftet ved pausen, hvor Malthe Egebæk Mortensen samtidig blev indskiftet. 

Danskerne vandt kampen 2-0 med træffere i 39. og 69. minut. 

Kampen i går var Johan Hvistendahls 17. ungdomslandskampe, mens Malthe Egebæk Mortensen nu er oppe på 15 ungdomslandskampe. 

U/20-debut til Davidsen og U/18-debut til Møller

8. september 2024 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

Kasper Davidsen spillede i går sin første U/20-landskamp, da midtbanespilleren blev skiftet ind i 62. minut i Danmarks udebanesejr på 1-0 over Sverige i en venskabskamp.  

Det danske sejrsmål blev scoret allerede i kampens første minut, og de to nationer tørner sammen i en ny venskabskamp igen på tirsdag.  

Kampen i går var som nævnt Kasper Davidsens debut på U/20-landsholdet og hans tredje ungdomslandskamp i alt, da han tidligere har spillet to U/16-landskampe.

Landsholdsdebut til Valdemar Møller
AaB Akademiets Valdemar Møller fik i går debut på de danske ungdomslandshold, da han startede inde i U/18-landsholdets 5-3-sejr mod Norge.  

Danskerne bragte sig foran efter en halv time, men to norske scoringer bragte nordmændene på 2-1, inden Valdemar Møller blev udskiftet i 74. minut. Herefter kom Norge på 3-1, inden Danmark med fire mål i løbet af de sidste syv minutter vandt 5-3.

På tirsdag får Valdemar Møller mulighed for at fordoble sit antal af ungdomslandskampe, når U/18-landsholdet møder Sverige. 

 

Kom til Students’ Grandstand Party på fredag

7. september 2024 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

Det nordjyske studieliv, det nordjyske erhvervsliv og det nordjyske kulturliv smelter sammen til en festlig aften på Aalborg Portland Park fredag 13. september, hvor vi møder Lyngby Boldklub.

Til kampen har vores samarbejdspartnere Faxe Kondi og Aalborg Portland købt 3.000 billetter, som studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis kan hente via tilmelding på dette link.

Inden 3F Superligakampen vil der i fanzonen være Meet ‘N’ Greet i 3F Fanzonen fra kl. 15.30 til 17.30, hvor de studerende i en afslappet atmosfære kan møde nordjyske virksomheder og få indsigt i muligheder for studiejob og praktik, så de får mest muligt ud af deres tid som studerende i Nordjylland.

Mellem kl. 15.30 og 16.00 vil der blive udleveret en voucher til én gratis øl eller sodavand til alle tilmeldte. Voucheren kan bruges i 3F Fanzonen fra kl. 15.30, hvor der også vil være en DJ og andre aktiviteter.

Tilmelding for studerende sker via dette link efter først-til-mølle-princippet: https://www.aab-sport.dk/students-grandstand-party-2024-studerende 

Vi glæder os til at se en masse studerende i 3F Fanzonen og på tribunen på fredag.

Program for ”Students’ Grandstand Party” 13. september:

• Kl. 15.30 - 17.30: Meet 'N' Greet i 3F Fanzonen ved Aalborg Portland Park
• Kl. 17.00 - 18.00: Fredagsfest i 3F Fanzonen med DJ og aktiviteter
• Kl. 17.30: Dørene åbner til Aalborg Portland Park
• Kl. 19.00: Kampstart, AaB-Lyngby Boldklub

Tags på denne nyhed
'